Un băiat în vârstă de 14 ani  și-a ucis mama și fratele de opt ani. Motivul este unul șocant! Potrivit anchetei, tânărul a comis crima din cauza cadoului pe care l-a primit de Crăciun. Acesta a primit un aspirator, ceea ce l-a înfuriat pe băiat. Astfel, adolescentul a ajuns să facă gestul extrem. 

Crima oribilă a avut loc în noiembrie 2016, în orașul New Stanton din Pennsylvania. Jacob Remalay și-a împușcat mortal mama în vârstă de 46 de ani și fratele în vârstă de 8. În tot acest timp, tatăl băiatului era la serviciu,  informează metro.co.uk.

Care este motivul din spatele crimei?

social media

Cazul lui Jacob a fost dezbătut timp de aproape doi ani, iar într-un final a ieșit la suprafață și un posibil motiv. Se pare că băiatul trăia în umbra fratelui mai mic, pe nume Caleb, care ar fi fost preferatul părinților. În timp ce Caleb a primit o excursie la Disneyland, Jacob a trebuit să stea acasă pentru a face curat.

Avocata băiatului a explicat faptul că băiatul ar suferi de personalități multiple. Acesta ar fi comis crima sub presiunea nervilor. Adolescentul observase faptul că fratele său este favorizat și apreciat mai mult de părinți. Însă, ceea ce la înfuriat pe băiat a fost cadoul pe care l-a primit de Crăciun.

Tânărul l-a învinuit pe tatăl său

După ce a comis fapta, Jacob Remalay a sunat la poliție și le-a spus că mama și fratele său sunt morți, iar tatăl lui a lăsat o arma în patul său. Tânărul le-a spus că tatăl său a comis crimele.

Pana la urma, adolescentul și-a recunoscut faptele. Acesta a mărturisit că a așteptat să plece tatăl său la muncă.  După plecarea bărbatului,  el a luat un pistol, l-a încărcat și i-a împușcat pe mama sa, Dana, in vârstă de 46 de ani, si pe fratele său, Caleb.