O tragică întâmplare s-a petrecut la stația din metrou Izvor, din bucurești. Un bărbat a încercat să se sinucidă în această dimineață. Tentativa de sinucidere a fost evitată cu succes datorită mecanicului de tren.

Acesta a reușit să oprească tragedia, iar traficul nu a fost decalat prea mult, conform celor de la Mediafax.

O persoană a încercat, în urmă cu puțin timp, să se sinucidă

Joi dimineașă, 6 ianuarie, un bărbat s-a hotărât să își pună capăt zilelor chiar în stația de metrou de la Izvor. Acesta s-a aruncat pe șinele de tren, însă mecanicul l-a salvat. A reuțit să frâneze la timp și astfel a intrat cu o viteză foarte redusă în stație, evitând o tragedie.

Călătorul a fost scos în siguranţă din calea de rulare, potrivit unui comunicat al Metrorex. Pentru mai multe cercetări, domnul a fost reținut ulterior de către forțele de ordine. Nu se știe încă ce vârstă are sau alte detalii despre persoană în cauză.

Caz șocant la metroul din Capitală. O persoană a încercat, în urmă cu puțin timp, să se sinucidă!
Pixabay

Poliția a ajuns la fața locului

Incidentul greu de urmărit s-a produs dis de dimineață la metrou. Deși traficul este foarte aglormerat la această oră, nimeni nu l-a putut opri. După ce a fost îndepărtat în siguranță de pe șinele de tren, circulația a fost afectată timp de aproximativ 20 de minute.

Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost necesară intervenția organelor competente. Astfel situația a fost cercetată de Poliție. Bărbatul este în stare fizică bună, dar urmează să primească asistență din partea unor psihologi, pentru a-l ajuta să depășească momentul.

Sinuciderile la metrou sunt tot mai populare în ultima perioadă. Din nefericire, este un loc în care este foarte greu să salvezi un om, chiar dacă ai reflexe extrem de bune să oprești trenul la timp. Nu știi când și de unde pot sări persoanele în fața șoferilor.