Caz de-a dreptul șocant în Capitală. În această dimineață, polițiștii de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București au fost sesizați cu privire la o neregulă din Hotelul Marriott din buricul Capitalei. Aici, a fost găsit un bebeluș mort, pus într-o pungă, așa că a fost demarată o anchetă la fața locului.

Hotelul Marriott este în centrul unei controverse, după ce în incinta locației de lux a fost găsită o pungă în care se afla un bebeluș. La fața locului s-au deplasat de urgență forțele de ordine, iar Poliția Capitalei a aflat, în urma unor declarații, că punga a fost lăsată în hotel de o tânără de 22 de ani. Tânăra a avut acces în incintă deoarece a fost cazată acolo.

Cel care a sunat pentru a reclama punga găsită în hotel a fost chiar un angajat de-ai hotelului. Acesta a chemat de urgență Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 17. Bărbatul este responsabil cu menținerea curățeniei în incinta Hotelului Marriott și a descoperit punga întâmplător.

Caz șocant în Capitală. Un bebeluș a fost găsit mort într-o pungă, în Hotelul Marriott arhivă presă

Descoperirea a fost și mai macabră după ce, în pungă, a fost găsit un făt decedat. Cazul este unul destul de șocant și este primul de acest gen care se întâmplă în locația de lux. După ce s-au deplasat la fața locului, autoritățile au confirmat cele spuse la telefon de către bărbatul care a sunat din incinta Hotelului Marriott.

Cazul complicat a fost imediat plasat la forul superior, astfel că, în prezent, acesta a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București. De investigarea evenimentului de la Hotel Marriott nu se ocupă doar Parchetul, ci s-a implicat și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Momentan, nu se cunoaște identitatea femeii care a abandonat bebelușul proaspăt născut. Cel mai probabil, aceasta a trecut printr-un episod de depresie și, într-un moment de cumpănă, a decis să-l lase în pungă în incinta hotelului din centrul Capitalei.