Caz revoltător în Balş. O femeie în vârstă de 40 de ani şi-a abandonat copilul de doar trei zile într-o cutie de carton. Pe un frig de nici câinii nu rezistă pe străzi, femeia a avut renunţat la micuţul bebeluş, fără milă.

Individa a abandonat copilaşul într-o cutie de carton la o casă părăsită din Morunglav, Olt. Se pare că suspecta este infirmieră la spitalul din Balş şi mai are încă doi copii.

„S-a dispus o anchetă in rem pentru rele tratamente aplicate minorului. Față de femeie se va dispune și o expertiză medico-legală pentru a se vedea dacă a avut discernământ, dacă i-a fost afectat discernământul”, a declarat Mihaela Dicanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș.

Micuţul are doar trei zile şi doar o minune l-a ţinut în viaţă pe gerul cumplit din ultimele zile.

 „A fost găsit în șoc hipotermic, cu hipotermie severă, 32 grade temperatură cutanată, cu glicemie nedetectabilă. În momentul de față este în incubator, cu temperatură cutanată în creștere, cu perfuzie, cu glicemia echilibrată și în curs de echilibrare și a celorlați parametri”, a declarat Lucica Alexe, șef Secție Neonatologie în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Sunt şanse ca micuţul să ajungă la un orfelinat, iar femeia va da explicaţii în faţa legii.

 

Share.