Un caz șocant a oripilat Timișoara luni seară, când un echipaj al pompierilor a descoperit două cadavre în stare de putrefacție.

Teribila descoperire a fost făcută în momentul în care locuința în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări.

Pompierii au rămas șocați când au văzut că unul dintre cele două cadavre era în stare de putrefacție avansată, fiind decedat de aproximativ trei ani de zile.

Motivul pentru care acesta nu a fost declarat mort este unul incredibil, dar din ce în ce mai auzit în România. Se pare că fiul bărbatului a păstrat cadavrul tatălui său fără să anunțe nimic despre deces pentru a încasa în continuare pensia.

Vecinii bărbatului decedat sunt revoltați pe organele de poliție, spunând că au anunțat dispariția însă nu s-a demarat nici o anchetă pentru a-l găsi sau pentru a afla ce sa întâmplat cu el.

De cealaltă parte, autoritățile susțin că lucrurile nu sunt așa cum le prezintă vecinii. Purtătorul de cuvânt IPJ Timiș spune că oamenii nu au făcut nici o plângere în scris.

„Dispariția bărbatului nu a fost sesizată în scris, așa cum prevede legea, pentru că polițiștii să aibă un temei legal în baza căruia să obțină un mandat care să le permită să intre în casa fiului bărbatului. Practic, bărbatul găsit în stare de putrefacție nu fusese dat dispărut în mod oficial”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș