Trupul femeii a fost descoperit după anunțul făcut de ginerele ei

Iarna și-a intrat în drepturi de câteva zile, făcând prăpăd în România. Accidente în lanț în urma cărora au existat decese și persoane rănite, blocaje de zeci de ore în trafic . De asemenea, câteva județe au rămas fără curent electric. Vremea rea continuă însă să facă victime. O femeie decedată a fost descoperită în zăpadă într-o zonă greu accesibilă din România.

Femeie găsită moartă în zăpadă la Hunedoara

Cazul șocant a avut loc în județul Hunedoara. O femeie a  decedat în zăpadă, unde a zăcut până a fost descoperit de unul dintre membrii familiei. Cadavrul acesteia era localizat se pare într-o zona greu accesibilă, iar acest lucru a făcut pentru autorități o misiune dificilă. Cel care a făcut macabra descoperire a fost chiar ginerele femeii în vârstă de 46 de ani.

Salvamontiștii au fost alertați imediat după descoperire pentru a interveni. Din nefericire, operațiunea de recuperare a trupului neînsuflețit a fost una extrem de dificilă. Cadavrul a fost descoperit în zona Câmpu lui Neag, de pe raza județului Hunedoara. Echipa de salvamontiști care a intervenit în acest caz aparține Bazei Salvamont Valea Jiului. Aceștia au avut nevoie de câteva zeci de minute pentru a recupera trupul neînsuflețit al femeii.

Polițiștii au constatat că persoana decedată a fost găsită la aproximativ 2 km de drumul principal dintre Uricani şi localitatea Câmpu lui Neag, în zăpadă.  Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a constatat că femeia nu prezintă urme de violenţă, în cauză nefiind suspiciuni privind comiterea infracţiunii de omor”, a comunicat IPJ Hunedoara.

 

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.