Reclamă
Reclamă

Căutările pentru găsirea lui Cristian Molnar, în vârstă de 25 de ani, luat de apele râului Natisone la 31 mai, continuă, însă deocamdată doar cu unităţi canine pentru căutări.

„Începând de astăzi, căutările vor fi încredinţate în principal câinilor, care vor continua să patruleze pe malurile râului Natisone până la confluenţa sa cu Torre”, a declarat prefectul de Udine, Domenico Lione.

Pentru a garanta sprijinul, o brigadă de pompieri va rămâne operaţională la primăria din Premariacco, cu cooperarea protecţiei civile regionale. Pe de altă parte, activităţile de scufundare, navigaţie şi patrulare aeriană sunt suspendate. Acest lucru va continua timp de câteva zile, apoi, dacă nu vor exista rezultate, va exista o nouă actualizare a protocoalelor.

Reclamă

Cristian Molnar, în vârstă de 25 de ani, a dispărut în râul Natisone, în Premariacco, la 31 mai. În urma acestei tragedii, şi-au pierdut viaţa Patrizia Cormos şi Bianca Doroş, care se aflau împreună cu Cristian.

Între timp, investigaţiile ordonate de procuratură continuă: vineri, în laboratorul de criminalistică informatică din Udine, a început evaluarea tehnică nerepetabilă a telefonului mobil al Patriziei Cormoş, singurul găsit după tragedie, relatează News.ro.

A fost realizată o copie a dispozitivului, pentru a evita o posibilă deteriorare şi inutilizarea acestuia în cazul unui proces. În plus faţă de experţii desemnaţi, la analiză au participat şi persoane desemnate de familiile victimelor. Potrivit primelor informaţii, Patrizia ar fi apelat de patru ori numărul unic de urgenţă, 112, de fiecare dată fiind preluată de patru operatori diferiţi.

La căutări participă activ şi fratele lui Cristian, Petru Radu, anunţă presa italiană.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro