Reclamă
Reclamă

Salvatorii italieni continuă căutările neîncetate ale lui Cristian Molnar, tânărul de 25 de ani a cărui dispariție în râul Natisone neliniștește întreaga comunitate, relatează presa italiană, preluată de News.ro. În ciuda curentului foarte rapid, operațiunile de salvare nu s-au oprit, încercând să aducă o urmă de speranță familiei Molnar, după cum a subliniat primarul din Premariacco, Michele De Sabata.

Căutările în Natisone s-au desfășurat fără oprire timp de mai bine de două săptămâni. Scafandrii au continuat să intre în albia râului, conștienți de riscurile asociate cu curentul puternic.

De la momentul când Cristian a fost văzut ultima dată, luat de viitură, comunitatea din Premariacco nu a încetat să îl caute. Duminica trecută, căutările s-au extins până la Manzano, deși această zonă fusese deja verificată anterior. Echipele de salvare, formate din pompieri și personal al Protecției Civile, rămân mobilizate în masă.

Reclamă

Între timp, ancheta judiciară condusă de procurorul șef din Udine, Massimo Lia, continuă să avanseze. Scopul este de a clarifica fiecare aspect al gestionării situației de urgență și de a evalua eventualele responsabilități.

Petru Radu, fratele lui Cristian, prin intermediul avocatului său, menține vie speranța de a-l găsi pe Cristian încă în viață și insistă asupra unei acțiuni de salvare mai rapide și mai decisive.

În ciuda condițiilor nefavorabile și a dificultăților întâmpinate, determinarea celor care îl caută pe Cristian nu dă semne de slăbire. „Tensiunea este mare, frustrarea la fel, dar nu ne vom opri”, a declarat primarul, subliniind angajamentul continuu de a-i ajuta pe salvatori.

Operațiunile de căutare de la Natisone se anunță a fi lungi și complexe, dar obiectivul rămâne clar: să nu se lase nicio piatră neîntoarsă în speranța de a oferi răspunsuri familiei lui Cristian, scrie presa italiană.

Cristian Molnar, în vârstă de 25 de ani, a dispărut în râul Natisone, în Premariacco, la 31 mai. În urma acestei tragedii, și-au pierdut viața Patrizia Cormos și Bianca Doroș, care se aflau împreună cu Cristian și care, săptămâna trecută, au fost înmormântate la Satu Mare.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro