De mai bine de 14 ani, Catrinel Sandu a dat România pe America, blondina fiind în prezent fericită alături de Steve Schroeter, după divorțul de Gabriel Trifu. Din relația anterioară, Catrinel Sandu are două fiice, Sara și Lara. Acestea au o relație specială cu bărbatul alături de care mama lor și-a refăcut viața.

Catrinel Sandu: Un cuplu e adevărat când trag în aceeași direcție amândoi

Recent, Catrinel Sandu a vorbit despre relația dintre ea și Steve Schoroeter, blondina mărturisind că acesta este un soț iubitor, dar și un tată implicat. Vedeta susține că soțul ei nu le-a considerat niciodată pe Sara și Lara fete vitregi, ci se bucură de atenția și afecțiune. La rândul său, cel care i-a devenit soț lui Catrinel Sandu are doi băieți. Blondina se înțelege de minune cu aceștia.

„Este o atmosferă foarte frumoasă și așa de normal! Toată lumea vreau să înțeleagă că noi muncim ”de ne sar capacele”, dar suntem super parteneri.

Noi muncim amândoi și când avem timp, nu știm cum să facem să îl prețuim. Punem copiii în pat la ora 22.00, și ieșim în cartier numai noi doi, cu cățeii, să ne spunem ce am mai făcut azi, și facem planuri pentru ziua următoare”, a declarat Catrinel Sandu pentru fanatik.ro. 

Catrinel Sandu, adevărul despre viața în America. Cât de bine se înțelege cu soțul ei și cum depășesc problemele în cuplu
Facebook

Când vine vorba de relația de cuplu, Catrinel Sandu recunoaște că amândoi au un program încărcat, dar mereu își fac timp pentru ei. Steve Schroeter este medic stomatolog și petrece destul de mult timp la locul de muncă. În prezent, cei doi locuiesc în Sarasota, Florida și formează o familie cum rar mai vezi.

Întrebată cum se înțelege cu soțul ei, Catrinel Sandu a mărturisit că relația lor a evoluat frumos datorită faptului că au luptat pentru a fi o familie unită.

„Tata avea o vorbă: tragem amândoi în aceeași direcție. Avea dreptate. Un cuplu e adevărat când trag în aceeași direcție amândoi”, a mai spus Catrinel Sandu pentru sursa citată anterior.