Catrinel Menghia are o frumusețe orbitoare și se bucură de un real succes peste hotare. În viața privată, lucrurile nu stau la fel de roz,  pentru că ea a trecut printr-o perioadă foarte dificilă din viața ei.

Din nefericire, soțul ei a înșelat-o și a plecat de la el, fără să împartă nimic. După șapte ani de căsnicie a avut loc divorțul iar acum Catrinel a decis să rupă tacerea și să ofere detalii despre acest subiect.

A suferit enorm când a fost trădată de bărbatul pe care îl iubea nespus de mult și în care avea mare încredere. Catrinel s-a indragostit de el și a fost înselată, fără ca vreodată să se gândească că acest lucru ar fi posibil.

Când Catrinel a aflat că e înșelată, a plecat imediat fără să mai privească înapoi. A fost foarte dezamagită să afle că el umbla de fapt cu mai multe, nu numai cu una.

Anul acesta Catrinel a devenit pentru prima dată mama, când a dat naștere unei fetițe frumoase și sănătoase. Numele micuței este Caroline Léon Di Lodovico. Catrinel a avut o relație de aproape 7 ani cu Massimiliano di Lodovico, un producător de film foarte renumit.