Catrinel Menghia a fost căsătorită cu Massimo Brambati, timp de șapte ani dar cei doi au divorțat în anul 2011, iar în urmă au ramas multe regrete. Ea își aminteste cu nostalgie de mariajul său si spune că nu ar fi crezut niciodată că ajunge să divorteze.

Chiar dacă a fost vorba despre o relație de lungă durată, Catrinel nu a putut trece peste momentul în care s-a simțit trădată de soţul ei. Dacă acest lucru nu s-ar fi întâmplat niciodată, ea este convinsă că relația lor ar fi durat pentru totdeauna.

Cu mult timp în urmă,a început această relație cu Massimo, nu de dragul de a avea o companie plăcută ci pentru a-și uni destinele până la moarte. Ea vede în familie un lucru suprem și nu a privit niciodată relațiile ca pe o  pură distractie și atât.

Ea și-a dorit mai presus decât orice o adevarată familie dar se pare că destinul îi era pregătit pentru că a reușit să-și ducă visul la îndeplinire dar alături de un alt barbat.

Catrinel Menghia, în vârstă de 33 de ani, are o carieră de succes pe plan internațional și este foarte cunoscută ca model dar și ca actriță. De 7 ani are o relație stabila cu producătorul de filme Massimiliano Di Lodovico iar anul acesta a devenit mămica unei fetițe minunate.