Reclamă
Reclamă

Catinca și Oana Roman au avut parte de o veste șoc. Dosarul cu privire la moștenirea lăsată de sora Mioarei Roman s-a încheiat, iar rezultatul nu a fost deloc satisfăcător pentru cele două surori. Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a revendicat casa pe care o deținea în Sinaia, conform unui testament.

În urmă cu cinci ani, sora Mioarei Roman a încetat din viață după o luptă nemiloasă cu o boală cruntă. Rodica Lenuța Georgescu avea 79 de ani și a ținut piept cancerului timp de un deceniu. Aceasta era văduvă și nu avea niciun copil, iar sora ei și nepoatele au avut grijă de ea.

Cu câteva săptămâni înainte de deces, Mioara Roman anunța că este internată la un așezământ bisericesc pentru bolnavii de cancer. Aceasta a avut ajutorul fiicelor sale și s-a putut descurca în perioada grea.

 „Sora mea este bolnavă, în ultima fază. O avem internată într-un aşezământ bisericesc pentru bolnavi de cancer în fază terminală. De zece ani se luptă sora mea cu cancerul ăsta. În ultimul an a fost din ce în ce mai rău… Fără fete, fără Oana şi Catinca, şi chiar şi fără Marius, nu ştiu ce m-aş fi făcut…”, a spus Oana Roman la acea vreme.

Reclamă
Social media

Catinca și Oana Roman au pierdut casa din Sinaia

Fetele Mioarei Roman și-au cerut drepturile în instanță și au pierdut. REGIA AUTONOMĂ ADMINISTRAŢIA PATRIMONILUI PROTOCOLULUI DE STAT (R.A.-A.P.P.S.) va intra în posesia ei, după ce testamentul a fost considerat nul de judecător.

„Admite în parte cererea de chemare în judecată, formulată de reclamanta REGIA AUTONOMĂ ADMINISTRAŢIA PATRIMONILUI PROTOCOLULUI DE STAT (R.A.-A.P.P.S.) în contradictoriu cu pârâtele ZILAHY CATINCA MARIA şi ROMAN ELISEI IOANA SABINA. Constată nulitatea absolută parţială a testamentului autentificat sub nr. 1814/30.06.2016 de către SPN Mone Gabriela Olga, Andrei Aurel Jean şi Asociaţii, în ceea ce priveşte imobilul situat în oraşul Sinaia str. Gârbovei, nr.27, jud. Prahova, înscris în CF nr.21738, nr. cadastral 21738, în suprafaţă de 1350 mp şi construcţie C1 edificată pe acesta, în suprafaţă de 173 mp. Respinge cererea reclamantei de acordare a cheltuielilor de judecată ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare”, se arată hotărârea. Deja a fost atacată în instanță de fetele Mioarei Roman, a anunțat Spynews.

Reclamă
Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro