Anca Serea este o femeie de nota 10! Vedeta se mândrește din plin cu cel mai de preț lucru pe care îl are, familia. A dat naștere mai multor copii și se simte o femeie împlinită pe toate planurile. În urma unei fotografii postate chiar de ea pe rețelele de socializare, admiratorii vedetei au avut ocazia să o vadă alături de toți membrii familiei, de la mic la mare.

Anca Serea este mamă a șase copii minunați. Împreună cu soțul său, Adi Sîna, au reușit să-și întemeieze o familie la care unii doar visează. Cu cât sunt mai mulți, cu atât iubirea din casa lor este din ce în ce mai mare.

Știm cu toții faptul că Anca Serea a avut o relație cu Filip Poplingher în urmă cu mai bine de 10 ani. Din această relație au rezultat doi dintre copiii săi, David și Sarah. Tatăl celor doi copii a plecat la cele sfinte în 2010 din cauza unor probleme destul de grave de sănătate. În ciuda eforturilor lor pentru ca fostul logodnic al Ancăi să își recapete sănătate, lucrurile nu au mers așa cum ei și-ar fi dorit. Vizitele în India, în China și diferitele tratemente din medicina alternativă nu l-au ajutat pe acesta să rămână în viață.

”Am făcut tot ce se putea pentru a-l salva pe Filip. Am mers inclusiv în India şi în China. A făcut cure bazate pe plante, tratamente cu foc…”, a mărturisit Anca Serea.

Câți copii a adus pe lume Anca Serea! Este mama eroină din lumea mondenă

Anca Serea se trezește prima de dimineață

După evenimentul nefericit prin care a trecut în prima relație, Anca Serea își va uni destinul cu nimeni altul decât Adi Sîna. Au devenit unul dintre cuplurile cele mai solide și admirate din lumea mondenă. Cei doi au adus pe lume patru copii: Ava, Leah, Moise și Noah.

În urma unor declarații, am aflat de la Anca Serea faptul că rolul de mamă a 6 copii nu este deloc unul ușor. Se pare că ea este cea care încheie ziua și tot ea este cea care dă startul uneia noi. Mai mult, vedeta se bucură din plin că a fost binecuvântată să aibă o asemenea familie, acesta fiind și motivul pentru care numele copiilor săi au nume biblice.

Câți copii a adus pe lume Anca Serea! Este mama eroină din lumea mondenă

Se pare că nu au de gând să se oprească aici, iar cei doi își mai doresc să dea naștere încă unui copil.

”Am zis că ne mai dorim al şaptelea copil, dar asta ţine de intimitatea noastră”, a dezvăluit Anca Serea.