Emily Burghelea este o femeie fericită și împlinită. Influencerița a născut anul acesta și a avut ocazia să sărbătorească primul său Crăciun în calitate de mamă. Cea mică este vedeta familiei acum și toți cei dragi se străduiesc să-i ofere toată iubirea și grija de care micuța are nevoie.

Se pare că fosta concurentă din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!” recunoaște că hainele pentru copii sunt destul de scumpe, în condițiile în care cei mici se dezvoltă foarte repede și îmbrăcămintea trebuie schimbată foarte des.

Mai mult decât atât, tânăra mămică a mărturisit că nu obișnuiește să cheltuiască sume mari pe hainele celei mici, în ciuda aparențelor. Este destul de cumpătată din acest punct de vedere și nu vede vreun avantaj în a da foarte mulți bani pe hainele celei mici dacă oricum ar trebui să le schimbe la câteva luni pentru că rămân mici.

„Hainele pentru copii sunt scumpe rău de tot! La modul că un costumaș, să zicem, ajunge la 100-200 de lei. Eu nu sunt persoana care să cumpere din alea scumpe de brand, mi se pare cea mai prostie!

Copilul crește, peste două luni nu îi mai vine, de ce să dai banii aiurea, când poți să faci cu banii ăia altceva?”.

Câți bani scoate din buzunar Emily Burghelea pe hainele fetiței sale! „Hainele pentru copii sunt scumpe rău” / FOTO
social media

Bunicii micuței îi fac foarte des cadouri

S pare că Emily este o mămică foarte norocoasă. Micuța sa fiică primește adesea diferite cadouri din partea celor dragi, motiv pentru care nu cumpără prea des lucruri pentru fiica sa, Amedea. Bunicii micuței sunt întotdeauna pregătiți să-i ofere nepoatei sale tot ceea ce are nevoie pentru a nu duce deloc lipsuri.

social media

„Cumpăr și eu, dar foarte multe le primește de la «mamaie», de la «mamaia» cealaltă, de la «tataie». Eu îi mai iau când vreau ceva special!

În rest, copilul vine cu bagajul lui deja de la Dumnezeu! (…) Adică primește anumite chestii de la oamenii la care nu te aștepți. Ajungi cumva să aibă tot ce are nevoie fără să te sacrifici foarte tare!”, a spus Emily Burghelea.