O companie importantă a hotărât să lanseze o oportunitate de angajare deosebită. Jobul le este adresat celor care iubesc mâncarea de la fast-food. Așadar, dacă vrei să testezi mâncare de la fast-food și să fii și plătit pentru asta, ai putea profita de această ocazie unică.

Echipa din Marea Britanie a decis să testeze piața alegând șase persoane să încerce mai multe produse ale restaurantelor de tip fast-food. Cei care acceptă provocarea, primesc un salariu deloc de neglijat.

Ce sumă de bani primești pentru a testa mâncare de la fast-food

Efortul lor este remunerat, urmând să primească un salariu de 1000 de lire sterline timp de o lună. Testerul este plătit pentru fiecare masă pe care o consumă în timpul experimentului.

„Suntem cu adevărat încântați să lansăm acest experiment. Deoarece vom lucra cu un nutriționist asupra constatărilor, așteptăm cu nerăbdare să împărtășim comunității noastre cele mai bune meniuri fast-food de consumat atunci când suntem la locul de muncă.

Dacă nu vă deranjează să fiți plătit pentru a testa unele dintre preparatele fast-food preferate din Marea Britanie, vă rugăm să aplicați acum!”, a spus Samuel Hunt, co-fondator al Materials Market, firma care se ocupă cu recrutarea de persoane pentru testarea produselor de tip fast-food, potrivit mirror.co.uk.

Câți bani primește să testezi mâncare de la fast-food. Suma nu este deloc de ignorat
Pixabay

Ce fel de preparate mănâncă un angajat

Angajatul trebuie să mănânce unul dintre cele mai populare meniuri din fast-food-ul respectiv, votat anterior de specialiști dintr-o serie de restaurante din Marea Britanie, fie pentru masa de prânz, fie pentru cină.

Printre mâncăruri se numără o baghetă pentru mic dejun sau sandwish-uri, omletă, dar și un meniu ce include un hamburger foarte cunoscut. Degustătorii sunt obligați să înregistreze experiența sa și să o dezvăluie într-un jurnal.

Ei trebuie să monitorizeze senzațiile de după fiecare meniu, monitorizând nivelul de sațietate, energie, productivitate, oboseală și satisfacție generale.

Analiza va fi folosită pentru a creat un ghid pentru consumator. După perioada dispusă în contract, candidatul va raporta concluziile sale, iar experiența va fi analizată împreună cu un nutriționist.