Loredana are toate motivele să rămână fidelă Antenei 1.

Loredana Groza a bătut de ani buni palma cu Antena 1. Diva a plecat de la PRO TV și pare că formatele de la Antena 1 i s-au potrivit cel mai bine. Nu este de mirare nici faptul că nu o bate gândul să plece de acolo, pentru că, lunar, primește o mică avere, fără să facă ceva.

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. De-a lungul timpului, artista nu s-a rezumat doar la a face senzație în muzică, ci a cochetat și cu alte domenii. De ani buni, vedeta a ocupat scaunul de jurat la „X Factor”. Pare că s-a potrivit de minune emisiunii. Chiar dacă a avut colegi nume mari din industrie, Loredana s-a omogenizat imediat.

În ultimii ani, „X Factor” nu a mai făcut parte din grila celor din Antena 1. În afară de Delia care avea ca variantă de rezervă „iUmor”, toți ceilalți au rămas fără proiecte. Ristei a ajuns la „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr. au rămas pe tușă. Dar, asta nu înseamnă că cei din Antena 1 a vrut să-i piardă ca vedete ale trustului.

Câți bani primește lunar Loredana Groza de la Antena 1 pentru a nu pleca la un alt trust
Social media

Loredana Groza este un nume puternic în trustul Antenei 1

Tocmai de aceea, cei din producție au decis să le ofere celor doi, lunar, o soldă care să-i țină fideli trustului. Loredana Groza și Ștefan Bănică sunt două dintre cele mai mare vedete ale Antenei 1. Așa că nu este rentabil să-i piardă. Dar nici vedetele nu s-au lăsat convinse atât de ușor, așa că și-au negociat bine contractele.

Astfel, pentru ca Loredana Groza să nu fie tentată să spună „da” altor proiecte, din alte trusturi, Antena 1 o plătește cu 5.000 de euro lunar. Suma nu este una tocmai mare, având în vedere numele ei. Însă, este o sumă pe care o primește fără să facă ceva.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.