Telespectatorii „Românii au talent” s-au obișnuit deja cu mersul lucrurilor. Deși masa juriului a suferit numeroase schimbări de-a lungul celor 12 sezoane, Andra Măruță este…tot la locul ei!

Cu siguranță nu puțini sunt cei care s-au întrebat, măcar o dată, ce salariu încasează Andra Măruță, în fiecare sezon în care jurizează emisiunea „Românii au talent”.

1. Ce salariu are Andra Măruță, la „Românii au talent”

Ei bine, suma pe care o primește celebra artistă nu este deloc una de neglijat. Potrivit informațiilor din presă, soția lui Cătălin Măruță primește, în fiecare sezon, suma de 100.000 de euro.

2. Salariile încasate de Smiley și Pavel Bartoș, la emisiunea de la Pro TV

Dacă vă gândeați că salariul Andrei este unul mare, aflați că Smiley și Pavel Bartoș, colegii săi de echipă, primesc mult mai mult decât artista. Tot presa notează următoarele: în fiecare sezon, Smiley primește 200.000 de euro, iar Pavel Bartoș suma de 150.000 de euro.

social media

3. Mihaela Rădulescu, cea mai norocoasă dintre toți

Mihaela Rădulescu a făcut și ea parte din juriul „Românii au talent”, însă doar pentru un sezon. Cu toate acestea, șefii de la Pro TV i-au oferit „divei de Monaco” un salariu uriaș. Mai exact, Mihaela Rădulescu a încasat, de la masa juriului, cât Andra și Pavel Bartoș la un loc. Dacă faceți un calcul simplu, veți vedea despre ce sumă este vorba: nici mai mult, nici mai puțin de 250.000 de euro, notează capital.ro.

4. Juriul se schimbă din nou

Plecarea lui Florin Călinescu de la „Românii au talent” a luat pe toată lumea prin surprindere. De asemenea, nici Alexandra Dinu nu va mai face parte din noul format al sezonului 12, așa că producătorii au fost nevoiți să găsească înlocuitori pentru cei doi.

Zis și făcut! Dragoș Bucur și Mihai Bobonete i s-au alăturat Andrei Măruță în aventura de la Pro TV. Mai mult, cei doi par extrem de încântați de postura de jurați pe care au primit-o și de-abia așteaptă să vadă cât talent au românii!