TikTok a devenit una dintre aplicațiile cu cea mai rapidă creștere din istoria recentă, depășind recent pragul de peste 1 miliard de utilizatori activi.

A fost lansat în 2017 de compania chineză, ByteDance, care este evaluată acum la 250 de miliarde de dolari din cauza creșterii populare a aplicației.

Unele dintre cele mai populare conturi ale TikTok se bucură și de profituri mari. TikTokeri inteligenti care valorifică faptul că utilizatorul mediu petrece peste opt ore în fiecare lună pe platformă poate câștiga până la 5 milioane de dolari pe an. Între timp, sunt bani de făcut pe TikTok.

Câți bani poți câștiga

Câți bani poți câștiga din TikTok. Top 5 utilizatori cu cele mai mari încasări
Pixabay

TikTokerii cu urmăritori mari pot câștiga de la 200 USD la 5.000 USD pe lună, în funcție de dimensiunea urmăritorilor lor. Cei care au nu au peste 100.000 de urmăritori nu vor câștiga niciun ban, în timp ce cei care au peste 1 milion vor câștiga cel mai mult. Gama cât câștigă TikTokers va varia din cauza multor factori, inclusiv localități și vederi.

TikTok se referă la videoclipurile scurte de 15 secunde pe care utilizatorii le pot crea și partaja. TikTokerii care creează conținut interesant, inclusiv dans și muzică, obțin adesea cel mai mare angajament. Cu toate acestea, TikTok este mai mult decât o aplicație de dans și muzică – există conturi care se concentrează pe o varietate de subiecte, inclusiv finanțele personale.

1. Addison Rae: 5 milioane de dolari

Addison Rae Easterling, cunoscut sub numele de addisonre este unul dintre primii TikTokers. Ea câștigă 5 milioane de dolari pe an postând clipuri scurte de dans. Addison este un fost dansator competitiv care are 76,7 milioane de urmăritori și a primit aproape cinci miliarde de aprecieri. Addison și-a creat propria companie de cosmetice, numită Item Beauty.

2. Charli D’Amelio: 4 milioane de dolari

Charli D’Amelio are doar 16 ani și a câștigat 4 milioane de dolari, clasându-se pe locul doi TikToker cu cele mai mari câștiguri. La fel ca Addison Rae, Charli a fost o dansatoare competitivă care a găsit succesul pe platformă cu clipurile ei de dans. Charli are 108,6 milioane de urmăritori. Ea a fost recent în reclama Sabra Hummus Superbowl. Și chiar are o băutură Dunkin, Charli Cold Foam, care poartă numele ei.

3. Dixie D’Amelio: 2,9 milioane de dolari

Dixie D’Amelio este sora lui Charli și are 49,1 milioane de urmăritori. Ea câștigă 2,9 milioane de dolari pe an, ceea ce este impresionant. Având în vedere că are mai puțin de jumătate din numărul de adepți pe care îl are sora ei.

4. Loren Gray: 2,6 milioane de dolari

Loren Gray a fost cel mai urmărit cont de pe platforma de partajare a videoclipurilor scurte până de curând. Gray este un cântăreț care a semnat cu Virgin Records în 2018. Gray are 51,3 milioane de urmăritori. Și primește adesea peste două milioane de aprecieri pe videoclip. Publicul ei fidel este motivul pentru care câștigă o estimare de 2,6 USD pe an din sponsorizări de la Revlon, Burger King și Skechers.

5. Josh Richards: 1,5 milioane de dolari

Josh Richards este singurul bărbat care se află pe lista celor mai mari conturi TikTok. Josh postează pantaloni scurți de dans și sincronizare a buzelor pentru cei 24,5 milioane de urmăritori ai săi. El câștigă 1,5 milioane de dolari din sponsorizări. Josh este un antreprenor în serie. La doar 18 ani, a creat o companie de băuturi energizante numită Ani Energy. A co-fondat Talent X, o agenție de management al talentelor și este ofițer la Triller, un concurent TikTok.