Ilinca Vandici se pregătește pentru cea mai emoționantă perioadă din viața ei, dar și din a micuțului Zian. Timpul a trecut foarte repede, iar micuțul ei va începe clasa 0, ceea ce înseamnă că urmează o nouă etapă, atât pentru ea, cât și pentru băiețelul ei. Fiind singurul ei copil care experimentează începutul de an școlar, nu este de mirare că emoțiile sunt la cote maxime. 

Ilinca Vandici a trecut printr-o perioadă destul de agitată, mai ales după divorțul de soțul ei. Ilinca și Andrei au decis să meargă pe drumuri separate, în ciuda faptului că au un copil împreună. Cei doi au ajuns la concluzia că lucrurile nu mai merg deloc bine între ei, așa că divorțul a fost cea mai bună variantă. Însă, acum, urmează un moment extrem de important pentru amândoi, deși sunt separați.

Mai exact, Zian începe clasa 0, iar emoțiile sunt la cote maxime. Prezentatoare de la Kanal D și-a dorit tot ce este mai bun pentru piciul ei, așa că a ales să-l înscrie la o școală privată și nu la una de stat. Principalul motiv al alegerii sale a fost programul cât mai lung de școală, iar asta pentru că și ea este destul de ocupată cu filmările și cu diverse proiecte.

Câți bani plătește Ilinca Vandici pentru școala privată a fiului ei. Zian începe clasa 0 social media

Ilinca, sacrificii pentru fiul ei

Înainte de a alege școala privată pentru fiul ei, Ilinca Vandici s-a informat foarte bine și a analizat toate opțiunile. Într-un final, a ales să își înscrie băiatul la aceeași școală la care au fost și fiicele lui Mihai Morar. Este o școală foarte bine cotată, unde majoritatea vedetelor își înscriu copii, inclusiv Adi Sînă și Anca Serea.

Însă, calitatea se plătește mereu scump, dar asta nu este deloc o problemă pentru Ilinca Vandici. Aceasta este dispusă să plătească oricât pentru educația fiului ei, așa că, taxele lunare la această școală încep de la 1.000 de euro pe lună. Și, probabil așa cum era de așteptat, în ziua cea mare pentru Zian, ambii părinți vor fi alături de el.