Iată câți bani câștigă Irina Rimes.

Irina Rimes se bucură de un succes enorm pe plan profesional. Melodiile ei strâng milioane de vizualizări pe Youtube. Însă, profitul pe care îl scoate din muzică este unul destul de mic. Iată câți bani câștigă îndrăgita artistă, din melodiile pe care le lansează. 

După o pauză lungă de 3 ani, Irina Rimes va ocupa unul din scaunele juraților de la emisiunea „Vocea României”. Artista a devenit cunoscută cu mai multe melodii din propria sa discografie. Cu toate că este cunoscută și face extrem de multe vizualizări și aprecieri pe Youtube, Irina Rimes nu a câștigat o avere din muzică, spre deosebire de Smiley. Acesta câștigă sume mult mai mari de bani față de artista din Republica Moldova. Mai mult, colegul ei de breaslă, Smiley, a câștigat sume exorbitante din muzică. Mai exact, cântărețul a încasat sume de 150.000 de euro, sumă făcută doar din muzică.

social media

Câți bani câștigă Irina Rimes

Irina Rimes deține o firmă, numită „Irina Music”. Firma acesteia are ca obiect activități de interpretare artistică și spectacole. Compania acesteia a fost înființată cu mai bine de cinci ani în urmă. Însă, în momentul în care pandemia a început, firma a intrat într-o situație destul de critică. Așadar, la sfârșitul anului 2021, firma a obținut o cifră de afaceri de aproape 420.000 de lei, echivalentul a 84.000 de euro.

Totuși, anul 2021 a fost unul mai bun față de 2020. Cifra de afaceri în anul 2020 era estimată la 137.000 de lei, adică 27.500 de euro. Profitul a fost unul negativ, pierderile fiind de 121.000 de lei, adică 24.000 de euro.

Mai mult, până să vină pandemia de coronavirus, Irina Rimes s-a descurcat foarte bine pe plan financiar. Aceasta a raportat un profit total de peste 950.000 de lei, adică aproximativ 200.000 de euro.

Totodată, este bine de știu și faptul că artista încasează sume destul de frumoase doar din aparițiile de la TV.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.