Alina Ceușan a devenit o față cunoscută în mediul virtual încă de acum 12 ani când a decis să înceapă un proiect avut ca temă la facultatea de jurnalism și comunicare. Influencerița a pornit această aventură care îi aduce astăzi mii de euro lunar în conturi deschizându-și un blog unde publica atât text cât și fotografii cu diferite ținute. Încă de pe atunci, Alina făcea recomandări de îngrijire și înfrumusețare celor care o urmăreau, adică exact ceea ce face și în zilele noastre un creator de conținut, însă la alt nivel.

Treptat, blondina a început să aibă colaborări, odată cu dezvoltarea rapidă a online-ului românesc. Astfel, Alina a ajuns astăzi să fie una dintre cele mai bine plătite influencerițe din România, alături de Adelina Pestrițu, Bianca Drăgușanu sau Dorian Popa. Un influencer de talia clujencei primește pentru o postare de la 1000 de euro în sus. Alina nu a dus niciodată lipsă de contracte cu brandurile astfel că blondina încasează sume semnificative.

Are propria afacere

Dincolo de pasiunea pentru online și fotografie, Alina s-a făcut remarcată în sfera virtuală și prin prisma stilului vestimentar. Influencerița este de-a dreptul pasionată de haine, iar de mai bine de trei ani are propriul brand de costume de baie. Pe lângă acesta, în colaborare cu o tânără designeriță, Alina a lansat mai multe colecții capsulă de piese vestimentare chic.

A ajuns din nou la silueta de dinaintea sarcinii

Alina Ceușan face bani frumoși din propria imagine, astfel că, vedeta Instagramului nu își permite să nu arate impecabil. După ce a adus pe lume un băiețel, influencerița a început un program intens de slăbire și tonifiere. Astfel, într-un timp destul de scurt, Alina a revenit la silueta care a consacrat-o. Totuși, pe lângă disciplină, a fost nevoie și de intervenția esteticianului în procesul acesteia de a reveni la formele inițiale. Astfel, blondina și-a făcut o nouă operație de implant mamar.