Află tariful artistului!

Cine își dorește să îi cânte Mihai Trăistariu la evenimente trebuie să afle ce tarif percepe acesta pentru un program de 45 de minute. Artistul nu se ascunde și dezvăluie care este suma exactă pentru a susține un concert de aproape o oră.

Cât despre tariful său, în ciuda scumpirilor din ultima perioadă, Mihai Trăistariu spune că a rămas neschimbat. Prin urmare, pentru un program de 45 de minute, Mihai primește un onorariu de 1500 de euro, echivalentul a 7300 de lei. Deși are un tarif fix, acesta este dispus la negocieri, în funcție de câte minute și melodii cântă.

Mihai Trăistariu: „Îl negociez dacă este vorba să cânt mai puține melodii”

Sursa: Social media

În același timp, acesta mărturisește că peste hotare a primit chiar și suma de 4000 de euro. Acest lucru se întâmpla înainte de pandemia de COVID-19.

„Tariful meu dintotdeauna, după Eurovision din 2006, a rămas fix, 1500 euro plus TVA pentru 45 minute de concert. Îl negociez dacă este vorba să cânt mai puține melodii, pentru că uneori vor mai puțin de 45 de minute. În străinătate am luat 2500 sau chiar și 4000 în Suedia, dar asta era în vremurile mai bune.” a declarat Mihai Trăistariu pentru ciao.ro

Una peste alta, Mihai Trăistariu se declară fericit. Pentru 2023 are deja câteva evenimente programate, mai exact de Valentine s Day și de 8 martie. Va mai cânta și la nunți și este de părere că acest an va fi unul prolific, al fel ca în 2019, de pildă.

Pe timpul verii, Mihai Trăistariu se află la mare, acolo unde susține diverse concerte ce îi aduc bani frumoși în buzunare. Pe lângă cariera sa artistică, acesta se ocupă și de afaceri. Are câteva apartamente la malul mării pe care le închiriază, ceea ce îi aduce acestuia un venit suplimentar. Mărturisește că aproape zilnic este apelat pentru că cineva dorește să închirieze un apartament în perioada sezonului estival.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.