Fosta iubită a lui Alex Bodi încasează bani frumoși din afacerea ei

Numele Dariei Radionova este celebru în Londra. Focoasa rusoaică a ajuns în atenția presei internaționale datorită pasiunii ei pentru bolizii de lux.Dincolo de această ocupație, fosta lui Alex Bodi are un business în care se implică 100%.

Cât costă produsele pe care le comercializează?

Daria Radionova a devenit celebră după ce și-a încrustat Lamborghini-ul în cristale Swarowski. Acest lucru se întâmpla în urmă cu câțiva ani. Deși a vândut mașina respectivă, pasiunea focoasei șatene pentru mașinile de lux „blindate” cu cristale nu a dispărut. Astfel, de atunci, Daria a mai făcut două astfel de investiții.

Sursa foto: Social media

Mulți se întreabă de unde provin banii pe care fosta iubită a lui Alex Bodi îi are de investit în asemenea hobby-uri neobișnuite pentru o femeie. Daria încasează bani frumoși din afacerea cu blănuri pe care o are. Rusoaica are un magazin cu astfel de piese vestimentare chiar în centrul Londrei.

Astfel, blănurile pe care Daria le vinde în magazin pornesc de la 1000 de lire. Vedeta le pune în vânzare atât în online cât și în magazinul fizic. De altfel, piesele ei vestimentare ajung și la peste 2000 de lire. Cele mai scumpe dintre acestea sunt cele lucrate cu  piele de piton.

Nu și-a refăcut viața după relația cu Alex Bodi

Daria Radionova și milionarul Alex Bodi au trăit o poveste de iubire intensă. Cei doi au fost împreună destul de puțin timp. Din Rusoaica a fost prezentă în viața afaceristului într-un moment dificil pentru el. Este vorba despre perioada în care acesta a fost arestat.

Cei doi s-au despărțit la scurt timp după acel moment. Totuși la începutul anului 2022, Alex și Daria și-au mai dat o șansă.

Legătura lor nu a funcționat prea mult nici în acel moment. Astfel, de atunci, Daria nu a mai reușit să își refacă viața.

Vedeta a fost la un moment dat cerută în căsătorie și a acceptat. Totuși, la scurt timp ea și bărbatul respectiv s-au separat.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.