Cristina Pucean este una dintre cele mai cunoscute dansatoare de la noi din țară. Aceasta și-a început cariera de la o vârstă destul de fragedă, iar ambiția și pofta de muncă au adus-o în punctul de azi. Cristina este una dintre cele mai relevante dansatoare din domeniu și nu este de mirare că la fiecare eveniment, oamenii aruncă cu banii pe ea, la propriu.

Cristina Pucean a reușit să câștige admirația și respectul tuturor celor din jurul ei. Iubita lui Bogdan de la Ploiești nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales în domeniul în care activează. Deși mulți nu i-au dat nicio șansă de reușită, după ani și ani de muncă și antrenament, Cristina a ajuns să fie cea mai bună.

Încă de mică, aceasta a știut că trebuie să facă performanță și nu s-a lăsat până când nu a ajuns acolo unde și-a dorit. Cu mișcările senzuale mereu la ea, Pucean fură de fiecare dată privirile atunci când merge la evenimente. Și nu doar bărbații o sorb din priviri, ci și femeile o admiră.

Cristina Pucean, cu sutienul „inundat” de bani

La fiecare eveniment, Cristina Pucean este asaltată cu bani, iar asta pe lângă onorariul ei care nu este deloc unul mic. Dansatoarea are un tarif destul de piperat, care se calculează, potrivit echipei sale, în funcție de eveniment, de durata lui, de locație, de numărul de participanți, dar și de mulți alți factori.

Câți bani face pe seară Cristina Pucean. Dansatoarea s-a pozat cu mii de euro și dolari la sutien Instagram

Cristina știe că este cea mai bună din domeniu, așa că nu stă la discuții atunci când vine vorba de renumerația sa, mai ales că spectacolele pe care le oferă sunt mereu la superlativ. Fanii ei sigur își amintesc episodul în care aceasta a primit 10 lei din partea unui petrecăreț, bani pe care i-a refuzat instant, semn că își cunoaște foarte bine valoarea.

Tocmai de aceea, cei care vor să o vadă în carne și oase pe focoasa dansatoare trebuie să își facă rezervare din timp și să fie dispuși să plătească destul de mult pentru dansul ei.