Ioana Ginghină și Ruxandra au o relație specială. După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana și-a dedicat tot timpul celei mici. Și pentru că ea nu a fost niciodată mână spartă, același lucru a vrut să o învețe și pe fiica ei. Cât de bine i-a ieșit, numai ea poate spune.

Ioana Ginghină este o mamă modernă, dar și atentă la nevoile fiicei sale. Actrița a vrut ca, înainte de a fi dură cu fiica ei, să explice ce este bine și ce este rău. Cele două sunt foarte bune prietene și, drept dovadă, discută totul fără perdea. Inclusiv subiecte legate de finanțe și de economisirea banilor.

Ruxandra, fiica actriței are 14 ani și, ca orice adolescent, are pasiuni și nevoi. Însă, ce este cu adevărat de apreciat este faptul că a reușit să dobândească o anumită independență financiară. Fiica Ioanei nu vrea să îi ceară mereu mamei sale bani, așa că a îmbinat utilul cu plăcutul.

Așa cum se știe, Ioana Ginghină nu este doar actriță, ci este și o adevărată influenceră în online. Vedeta bifează multe campanii, iar în unele dintre ele are nevoie de ajutorul fiicei sale. Fie că este vorba de sfaturi sau chiar de a apărea în poze cu ea. Și, pentru că nimic nu esre gratis, Ruxandra a găsit soluția perfectă.

Câți bani de buzunar îi dă Ioana Ginghină fiicei sale. Actrița calculează fiecare leu Social media

Ioana Ginghină este o mamă fermă

Fiica actriței cere bani ori de câte ori face ceva împreună cu mama ei, dar asta nu înseamnă că abuzează de acest lucru. Ba mai mult, adolescenta respectă cu strictețe bugetul impus de mama ei. Ioana i-a setat Ruxandrei o limită de 150 de lei pe lună, bani din care cea mică poate să își acopere ieșitul în oraș și cafelele.

De restul cheltuielilor mari, cum ar fi școala și meditațiile se ocupă exclusiv Ioana Ginghină pentru că vrea ce este mai bun pentru fiica ei.

„I-am zis: măi mamă, uite care e treaba! Nu pot! Mai bine e cu școala și cu meditațiile, deci ies mai ieftin! Că astea sunt de trei ori pe săptămână și scap mai ieftin! Îți dau un buget de 150 lei pe lună, care este de cafea, ieșiri.”, a spus Ioana Ginghină, pentru impact.ro.