Vedeta știrilor PRO TV are extrem de multă grijă de imaginea ei

Andreea Esca a împlinit în urmă cu 3 luni, 50 de ani. Se pare însă că vârsta este doar o cifră în cazul ei, pentru că anii nu sunt deloc vizibili  pe chipul ei. Fanii jurnalistei au aflat însă cum reușește aceasta să arate mereu impecabil.

Investește în produse de îngrijire a pielii

Andreea Esca câștigă bani din imaginea ei, astfel că aceasta trebuie să fie întotdeauna fără cusur. În acest sens, prezentatoarea tv acordă o grijă deosebită îngrijirii pielii.

Jurnalista pune extrem de mult preț pe ritualurile de înfrumusețare. Aceasta investește mult în cremele de îngrijire a pielii, iar rezultatele se văd din plin. Vedeta are un ten lipsit de riduri și o piele strălucitoare.

Vedeta știrilor PRO TV a dezvăluit câți bani dă pe produsele de îngrijire a pielii.

Andreea a postat pe contul ei de Instagram două produse premium pentru piele. Este vorba despre două dintre cele mai scumpe branduri în acest sens. Astfel, ambele costă la pachet peste 1300 de lei, având un gramaj destul de mic.

Social media

De altfel, în întreaga lume, cele două produse din gamele exclusiviste sunt considerate a fi extrem de eficiente. Totuși, în mod cert, nu toate femeile își permit să aloce un astfel de buget achiziționării lor.

Apelează la proceduri dermatologice pentru îngrijirea pielii

Andreea Esca a stat departe de operațiile estetice până la această vârstă. Deși marea majoritate a vedetelor din România trec des pe la estetician, jurnalista nu face acest lucru.

În schimb, prezentatoarea apelează la procedurile dermatologice cu efect de tonifiere și reîntinerire a pielii. Aceasta are o clinică preferată din Capitală unde ajunge pentru astfel de tratamente.

Andreea Esca a avut totuși parte de un artificiu estetic. La nivelul buzelor, jurnalista ar fi apelat la o augmentare naturală cu acid hialuronic.

Efectul a fost însă unul extrem de natural, așa cum aceasta și-a dorit.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.