Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate și cunoscute interprete de muzică populară, Aceasta susține concerte chiar și la vârsta înaintată de peste 80 de ani. Acceptă cu bucurie orice invitație la evenimente unde își poate încânta fanii cu cântecele ei. Pe lângă sumele pe care le primește pentru a face spectacol, se bucură și de o pensie specială.

Chiar dacă interpreta are 82 de ani, nu se teme să concerteze de sărbători. Deși temperaturile vor fi cu minus, artista nu are nicio problemă, fiind obișnuită. Preferă să fie alături de fanii ei și să se bucure împreună. Conform unei surse, cântăreața de muzică populară este plătită pentru un spectacol cu suma de aproximativ 1.500 de euro.

Social Media

Cântăreța primește pensie specială

Irina Loghin se bucură și de o pensie specială cu ajutorul căreia nu are de ce să își facă griji cu privire la viitor. Este fericită pentru viața pe care o are, dar în continuare, iubește să fie alături de susținătorii ei, pe scenă.

„Timp de 15 ani mi-am petrecut Revelionul cântând pentru familia Ceauşescu. Primeam telefon de la Ministerul Culturii, îmi spuneau că sunt chemată şi mă duceam, că nu aveam ce să fac. Dar Crăciunul îl petreceam întotdeauna alături de familie. Iar apoi m-au interzis în 1982. Se spunea că Elena Ceauşescu era geloasă pe mine, pentru că eram mult prea iubită de public. Dar eu ştiu că a fost mâna unor colegi «binevoitori», care au spus că eu cântam melodii indecente, ceea ce nu era adevărat.

Timp de opt ani nu am mai avut voie să cânt pe nicăieri. Primeam mii de scrisori, se zvonea că sunt în puşcărie, veneau oamenii din provincie special să mă caute, să afle ce e cu mine. În acest timp am mai cântat, dar în mare secret. Oamenii mă doreau pe scenă, dar era extrem de greu să ajung la ei”, a declarat Irina Loghin în cadrul unui interviu.