Andra are toate motivele să fie mândră de fiica ei.

Andra și Cătălin Măruță au o familie de invidiat. Cei doi sunt împreună de peste 13 ani, iar în tot acest timp nu au făcut decât să își consolideze relația. Artista și prezentatorul au împreună doi copii de care sunt extrem de mândri și au toate motivele din lume să fie așa.

Andra și Cătălin Măruță sunt niște părinți pe cinste. Nu spunem noi asta! Cea mai elocventă dovadă este modul în care Eva și David și comportă și sunt priviți în online. Cei doi copii au soților Măruță sunt adevprate modele pe social media și se pot lăuda, deja, cu mii de fani.

Eva Măruță a fost primită cu brațele deschide de către comunitatea din online. Încă de acum câțiva ani de când posta Cătălin Măruță filmări cu ea, publicul a intuit că micuța va avea o imagine extrem de puternică și că multă lume va vorbi despre ea. Și chiar așa a fost.

Câți bani câștigă Eva Măruță din TikTok. Fiica Andrei va avea un viitor strălucit
social media

Eva Măruță face bani din piatră seacă

Eva Măruță are propria ei identitate în online, iar postările ei adună zeci de mii de aprecieri și comentarii. Nu mai este niciun secret faptul că din activitatea în online se pot câștiga bani frumoși, iar Eva nu face nici ea excepție. La un mic calcul, se pare că raportat la numărul de urmăritori, dar și de reacții la o postare, fiica Andrei face o mică avere.

Mai exact, Eva Măruță câștigă între 230 si 390 de euro. Suma aceasta este pentru o singură postare. Însă, cu toții știm cât de activă este și cât de des postează. La aceste sume care vin exclusiv din online, se mai adaugă și alte proiecte.

Fiica lui Cătălin și a Andrei are deja propriile campanii dedicate celor de vârsta ei. În plus, a apărut în câteva proiecte și alături de părinții ei, dar și în reclame la brand-uri mari.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.