Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. A ajuns cunoscut după ce a jucat în „Pariu cu Viața”, apoi s-a transformat într-un idol datorită ambiției și muncii sale.

Cunoscut pentru vorba sa „Hâtz Johnule” care a umplut intenerul, Dorian Popa a devenit din ce în ce mai popular. Cheluțu este cățelul lui pentru care a scos și o melodie. Totul a pornit de la un videoclip în care Dorian Popa l-a pus pe „Cheluțu” în piscina sa și i-a spus să înoate. De acolo, este istorie, cățelul a ajuns extrem de cunoscut, iar clipurile cu el ajungeau virale în timp foarte scurt.

Invitat la podcast-ul lui Cătălin Măruță, artistul a recunoscut câți bani a făcut prin intermediul animalului de companie.

Dorina Popa: „Peste 150.000 de euro.”

Măruță: „Deci Cheluțu a făcut peste 150.000 de euro? Îl vinzi?”

Dorian Popa: „Doamne ferește! Cheluțu este sufletul meu, îl iubesc de mor și mă bucur că Dumnezeu mi l-a scos în cale și că i-am schimbat destinul 100%. Dumnezeu a vrut ca din cerșetor să devină nu print, ci rege!”

Dorian Popa a recunoscut sumele uriașe pe care le câștigă din Instagram

„Acum, de când a înflorit pandemia, pentru că știm cu toții că s-a întâmplat o expansiune rapidă, 10-15.000, o medie. Sunt luni de 20-25.000 de euro, doar din Instagram.”a spus Dorian Popa.

Captură Video

Dorian Popa câștigă bani și din Youtube

Artistul a menționat că primește bani și din YouTube în funcție de vizualizările pe care le are la videoclipuri. Se declară extrem de mulțumit de sumele pe care le câștigă. Totodată, Dorian Popa a vorbit și despre TikTok, aplicație pe care nu o folosește și nu o recomandă.

„Pe YouTube am o medie de 20-30.000 de euro pe lună. O medie pe lună, combinat Instagram-YouTube e 30-40.000 de euro pe lună. Eu postez pe Instagram, mi se pare o platformă mai relevantă. Nu susțin TikTok-ul. Nu știu dacă am un motiv bine definit, dar mi se pare un pic sloopy, haos, informația vine din toate părțile, nu e ordonată nicicum, nu-mi place. Dar e ok. E subiectiv.” , a mai spus acesta.