Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România datorită vocii sale superbe dar și a personalității rebele.

Vedeta a avut parte de o lansare de prestigiu în anul 1999 alături de Nick, formând împreună trupa N&D. Ulterior aceasta a decis că este timpul pentru o carieră solo, așa că a început ușor și cu multă muncă să își facă numele cunoscut.

Pe lângă meseria de cântăreață, Delia este prezentă și în calitate de jurat la emisiunea iUmor. Aceasta a fost o bună perioadă de timp jurat și în cadrul concursului internațional X Factor.

Deliaevent SRL este firma pe care artista o deține, având doar doi angajați înscriși la Registrul Comerțului. Această firmă pare să aibă un real succes dacă ne uităm pe cifrele prezente în situațiile fiscale, în urmă cu doi ani firma având o cifră de afacere de 4.629.590 lei și a scos un profit de 1.632.410 lei.

Câți bani câștigă Delia Matache și prețul unui concert. Vedeta are tot ce și-ar putea dori

Sumele de bani cerute de artistă pentru prestația sa sunt destul de picante, Delia având un onorariu de 10.000 de euro pentru o oră de spectacol. Pentru prestațiile din anumite show-uri cântăreața primește suma de aproximativ 15.000 de euro.

Delia se gândește totuși la fanii ei, având tarif și de 3.900 de euro. Această sumă este onorariul pentru 15 minute de show.

Vedeta nu refuză nici petrecerile private, prețul pentru un astfel de eveniment pleacă de la 19.000 de euro. Portofoliul Deliei mai are și un spectacol grandios pentru care artista solicită suma de 90.000 de euro.