Dani Oțil și Răzvan Simion sunt una dintre cele mai longevive echipe de prezentatori. Cei doi au zeci de ani de experiență în prezentarea matinalelor. La cum se prezintă audiențele, sigur vor mai urma câțiva.

Dani a recunoscut de multe ori că relația dintre el și Răzvan se bazează pe anumite principii de la care niciunul dintre ei nu se abate. Dani Oțil și Răzvan Simion au scris și continuă să scrie istorie în televiziunea de la noi. Cei doi prezintă de 13 ani emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Nu este deloc ușor să faci asta în regim live. De tot atâta timp, proiectul lor este lider de audiență pe segmentul orar 8-12. Asta înseamnă că relația dintre ei a trecut dincolo de camerele de filmat. Chimia dintre Dani Oțil și Răzvan este de invidiat și nu este de mirare că cei de la Antena 1 mizează pe ei de fiecare dată.

Câți bani câștigă Dani Oțil și Răzvan Simion la matinalul de pe Antena 1. Între cei doi nu există diferențe
Cancan

Din ce se îmbogățesc Dani Oțil și Răzvan Simion?

Cei doi prezentatori sunt legați de zeci, poate sute de amintiri. Cel mai probabil, nu se vor opri aici. Dani Oțil a spus de multe ori că nu s-ar fi văzut într-o altă combinație de succes decât cu bunul lui prieten. Cei doi au plecat de pe aceleiași meleaguri, de la Reșița și se pare că viața i-a vrut împreună mereu. Acum, ajunși la vârsta maturității supreme, Dani și Răzvan au realizat cât de norocoși sunt că îi leagă o astfel de prietenie frumoasă.

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt remunerați pe măsura serviciilor prestate. Cei doi nu primesc bani doar cei de la Antena 1, ci și din propriile afaceri. Conform celor de la capital.ro, prezentatorii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” ar primi lunar, fiecare, câte 10.000 de euro. La această sumă se mai și onorariile de evenimente private pe care Dani și prietenul lui le prezintă de ani buni.