Impresara nu lasă ca problemele personale pe care le are, provocate de divorțul de Laurențiu Reghecampf să îi afecteze și viața profesională. Începând de la 1 decembrie, Anamaria Prodan va fi acționar la două noi posturi de televiziune, „Realitatea Sportivă” și „Realitatea Star”.

Anamaria Prodan a investit sume mari de bani în cele două posturi de televizine, „Realitatea Sportivă” și „Realitatea Star”, proiecte despre care spune că s-a implicat trup și suflet.

Câți bani a băgat, de fapt, Anamaria Prodan în cele posturi de televiziune

Consiliul Național al Audiovizualului a anunțat ce sume a băgat impresara în aceste proiecte. Potrivit CNA, Anamaria Prodan este acționar în noile postul de televiziune, investind în ambele în jur de 800.000 de euro, scrie playtech.

Ea apare într-un clip de promovare alături de cântărețul Kamara, cel care va avea un rol important în noul post tv.

„În afara a tot ce vom achiziționa pe partea de meciuri de fotbal și alte competiții sportive, eu vreau să aduc în prim-plan și munca sportivilor, viața lor din afara terenului.

Vreau să îi văd și altfel, nu doar timorați în fața camerelor TV. Vreau să arăt că un sportiv nu este unul care nu știe decât să dea cu piciorul în minge. Nu e adevărat!

Cred că sportul este o chestie de bucurie, nu de încrâncenare. O să privim partea umană a sportului. Nu contest, pe măsură ce vor trece lunile, vom crește”, a explicat Anamaria Prodan.

Câți bani a băgat, de fapt, Anamaria Prodan în cele două televiziuni: „Eu vreau să aduc în prim-plan și...”
Insagram

Ce spune Anamaria Prodan despre cele două posturi TV

Aflată în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan s-a concentrat foarte mult pe afaceri.

„E provocarea maximă pentru mine. Mă întorc la prima dragoste şi mă întorc numărul unu! Întotdeauna am crezut în puterea fabuloasa a presei.

Cred foarte tare în oamenii tineri, foarte bine pregătiţi. Am ştiut că vom pune bazele celor două televiziuni care se nasc de 1 decembrie.

Va fi cu totul altfel decât ceea ce este. Am aproape 50 de ani şi niciodată nu am lăsat capul în jos.

Nu mă schimbă faptul că voi deveni patron de televiziune! Eu vreau să aduc în faţa telespectatorilor munca unui sportiv, viaţa lui aşa cum o văd eu.

Eu am acces în ambele lumi, şi în lumea mondenă, şi în cea sportivă. Vreau să relaxez puţin lucrurile.

Fotbalul este despre bucurie, nu despre încrâncenare, despre bătaie!” a declarat Anamaria Prodan, invitată în studioul Realitatea Plus.