Reclamă
Reclamă

Fără doar și poate, Alexia Eram și fratele ei, Aris au fost una dintre marile surprize de anul acesta de la „America Express”, cu atât mai mult cu cât fiul Andreei Esca este destul de discret cu aparițiile publice. Însă, înainte de a semna contractul, cei doi și-au negociat foarte bine sumele și nu este de mirare că sunt printre cei mai bine plătiți din acest sezon.

Alexia Eram este una dintre cele mai urmărite influencere din noua generație. De ani de zile, aceasta activează în online și nu este de mirare că și-a conturat o imagine puternică. Un model pentru tinerele din România, Alexia Eram a decis să își testeze la maxim orice limită și să participe la „America Express”.

Alexia știa cum este această competiție și câtă adrenalină oferă de la iubitul ei, Mario Fresh care a participat la „Asia Express” alături de Alex Velea. Dar, pentru că a vrut să se convingă singură de acest test, fiica Andreei Esca nu a mai stat prea mult pe gânduri și a acceptat oferta.

Câți bani au primit Alexia și Aris Eram pentru a participa la „America Express”. Copiii Andreei Esca și-au rotunjit conturile
social media

Alexia și Aris sunt scumpi la vedere

După ce a semnat, Alexia s-a gândit foarte bine cu cine să plece la capătul lumii, mai ales că nu este deloc o competiție ușoară, iar varianta cu Mario Fresh picase. Astfel, a decis să îl scoată pe fratele ei, Aris din zona de confort și să meargă împreună pe „Drumul Soarelui”.

Reclamă

Înainte de a bate totul în cuie, cei doi s-au asigurat că își negociază foarte bine contractul și că primesc suficienți bani pentru prezența lor. Potrivit celor de la cancan.ro, copiii Andreei Esca sunt răsfățații acestui sezon și se pare că pentru fiecare episod primesc 2.500 de euro fiecare.

La un simplu calcul, având în vedere că au rezistat deja 3 etape, nu este exclus ca la final să tragă linie și să afle că au câștigat mai mult decât marele premiu.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro