În urmă cu mai bine de 10 ani, Ana-Maria Mocanu și Loredana Chivu erau pe buzele tuturor și aproape că nu era videoclip de manele în care celor două să nu facă senzație.

Mereu cu mișcarile la ele, asistentele lui Capatos au cucerit industria, iar asta le-a adus faima, dar și mulți bani în conturi. Acum, privind retrospectiv, ambele susțin că a fost cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

Ana-Maria Mocanu și Loredana Chivu au format una dintre cele mai de succes formule de asistente TV. Emisiunea lui Dan Capatos, „Un show păcătos” a fost cea care le-a oferit expunerea de care aveau nevoie cele două pentru a da lovitura. Frumoase, talentate și dezinvolte, nu este de mirare că toți maneliștii și le doreau în videoclipurile lor.

Cele două asistente au fost mult timp pe val și au ajuns la inimile celor de acasă într-un timp scurt, iar asta i-a făcut pe cei de la Antena Stars să le ofere propria emisiune. „Asistentele” se nume și era un format în care Ana-Maria și Loredana erau mai sincere și mai transparente ca niciodată și își prezentau viața lor, cu bune și cu rele.

Câți bani au făcut cel mai mult Ana-Maria Mocanu și Loredana Chivu la un singur eveniment. „În primele zece minute, zburau banii”
social media

Ana-Maria Mocanu și Loredana Chivu, duo de succes

Poate că nu multă lume știe, dar prima care a avut ocazia să joace într-un videoclip de manele a fost Ana-Maria Mocanu. Aceasta lucra la un studio de producție ca makeup artist, iar într-o zi, cei de acolo aveau nevoie de figurație pentru celebra manea „Tanti, tanti”. Ana-Maria a acceptat de îndată, iar de acolo, a început să fie remarcată.

Cu timpul, atât ea, cât și Loredana Chivu au început să fie chemate la fel de fel de evenimente unde cântau maneliști celebri și unde se aruncau mereu cu mulți bani. Chiar și acum, Ana-Maria își amintește unul dintre evenimente la care a rămas uimită de cum aruncau oamenii cu bani pe ele.

„Îmi aduc aminte că am fost la un eveniment cu Loredana aici, în București, un eveniment la care cânta Florin Salam. Și țin minte că în primele zece minute zburau banii, încât am zis să plecăm acasă că ne-am umplut de bani. E vorba de foarte mulți ani, dar am plecat sigur cu 2000 de euro în primele zece minute.”