Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că poți conta întotdeauna pe copii să întrebe ceea ce adulții gândesc, dar nu îndrăznesc să spună.

Fix acest lucru s-a întâmplat atunci când un tânăr obraznic l-a întrebat pe Prințul William cam ce scumă crede că are în contul său bancar.

Prințul William se afla într-o vizită regală în Manchester pentru a afla mai multe despre un proiect care abordează problema violenței în rândul tinerilor, dar se pare că un tânăr dorea să afle mai multe despre William decât era dispus acesta să dezvăluie.

Copiii din Manchester nu s-au abținut atunci când au avut ocazia să vorbească cu moștenitorul tronului. Un băiat mic, pe numele său Amir Hassan, l-a făcut să râdă și să rămână fără cuvinte atunci când l-a întrebat: „Cât ai în contul tău bancar?”

Chiar dacă cu toții au fost nerăbdători să afle răspunsul, Prințul William a recunoscut că este o întrebare la care nici el nu știe răspunsul.

Prințul William s-a simțit foarte bine în compania celor mici

Prințul, care a participat la vizită fără Kate Middleton, părea să fie într-o stare de spirit foarte bună și a fost extrem de jovial, ceea ce i-a făcut pe cei mici să îl întrebe dacă dorește să li se alăture în proiectul lor de artă.

Câți bani are în conturi Prințul William. Soțul lui Kate Middleton, pus în dificultate de un puști de 11 ani

Ironia a fost că proiectul se refera la coafurile pe care copiii le considerau puternice și pozitive. Întotdeauna cu glumele la el, Prințul a răspuns: „Practic, sunt ultima persoană pe care ar trebui să o întrebați. Părul meu dispare.”

Este foarte posibil ca Prințul de Wales să nu aibă nicio idee câți bani are în posesie, deoarece este un protocol pentru membrii familiei regale să nu poarte niciodată bani asupra lor.

Acest lucru se pare că se datorează unor motive de securitate, cu toate că se știe că Regina Elisabeta a II-a purta bancnote în portofelul ei în zilele de duminică pentru donații la biserică.

Cu toate acestea, este puțin probabil ca William să-și strângă banii. Când regele Charles a urcat pe tron, William a moștenit Ducele de Cornwall, evaluat la aproximativ 1,3 miliarde de dolari.