Milioane de oameni au venit din toate colțurile lumii și și-au luat „adio” de la Regina Elisabeta a II-a. Klaus Iohannis și soția lui, Carmen, au fost și ei prezenți la funeraliile suveranei.

Regina Elisabeta a II-a a fost condusă luni pe ultimul drum, iar la funeraliile ei au fost prezenți și Klaus Iohannis și soția lui, Carmen.

CITEȘTE ȘI: Bote a taxat-o dur pe Carmen Iohannis! Ce a spus despre ținutele purtate de ea, la înmormântarea Reginei Elisabeta

Cât a scos din buzunar Carmen Iohannis pentru rochiile pe care le-a purtat la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Mulți ochi au fost pe Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Soția președintelui Klaus Iohannis a ales să poarte două rochii negre, potrivite pentru evenimentul la care a fost prezentă alături de președintele țării.

Carmen Iohannis a purtat o rochie neagră, simplă, dar și una de catifea, de aceeași nuanță. Pentru acestea, soția președintelui a plătit în jur de 4.300 de lei.

Sursa: Colaj Substantial

Pentru rochia simplă, Carmen Iohannis a plătit suma de 1.500 de lei, iar pentru cea de catifea în jur de 2.800 de lei, conform playtech.ro

Rochiile pe care le-a purtat prima doamnă a României vor fi returnate designerului Andreea Raicu și ulterior vor fi vândute.

Cât a costat rochia purtată de prima doamnă a României la întâlnirea cu Jill Biden

Carmen Iohannis s-a întâlnit alături de soțul ei cu Jill Biden. Prima doamnă a României a purtat atunci o rochie roșie, cu un imprimeu cu flori albastre. Prețul pe care l-a plătit pentru ținuta respectivă a fost de 2.450 de lei.

Soția lui Klaus Iohannis și-a asortat ținuta cu o pereche de pantofi roz pal și o geantă albă. Rochia respectivă ar fi fost creată special pentru ea, pentru a fi purtată la un eveniment special.

Carmen Iohannis este extrem de atentă la ținutele pe care le poartă și are grijă să aibă apariții bune de fiecare dată. Prima doamnă a României a purtat la întâlnirea cu Jill Biden aceeași rochie pe care a avut-o în ziua alegerilor locale din 2020.