Vica Blochina a rezistat eroic în jungla din Republica Dominicană.

Vica Blochina este una dinte vedetele căreia i-a plăcut mereu să-și depășească limitele. Anul trecut, blondina a luat una dintre cele mai asumate decizii din viața ei. Și anume, aceea de a pleca departe de casă, dar nu pentru relaxare. Ci pentru a le arăta tuturor de ce este în stare în jungla de la „Survivor”.

Vica Blochina este o adevărată luptătoare, la propriu, dar și la figurat. Vedeta a trecut prin multe evenimente în viață care nu au făcut decât să o întărească. Blondina este foarte puternică, iar faptul că mereu s-a descurcat de una singură i-a dat o mare încredere în sine. Și cum nimeni și nimic nu o poate doborî, „Survivor” a fost testul suprem pentru ea.

La începutul lunii ianuarie, Vica Blochina era deja parte din echipa „Faimoșii”. Dacă la TV emisiunea părea dificilă, dar nu imposibilă, ajunsă pe terenul de luptă, vedeta și-a schimbat părere. Vica a descoperit că nu oricine poate face față provocărilor junglei. Nu doar fizicul le-a fost pus la încercare concurenților, ci și moralul.

Câți bani a primti Vica Blochina la „Survivor”. Vedeta a fost eliminată după o lună de concurs
Social Media

Vica Blochina a știut cum să-și negocieze contractul

În ciuda faptului că a intrat în concurs cu gândul de a câștiga marele premiu, Vica Blochina nu a mai ajuns până acolo. Cei 100.000 de mii de euro sunt motivația tuturor celor prezenți la „Survivor”, însă, doar cel sau cea mai bună va pune mâna pe ei.

Din păcate, Vica Blochian nu a avut prea mult timp la dispoziție pentru a le arăta colegilor ei de ce este în stare. Vedeta a fost eliminată după o lună de concurs. Deși nu a putut schimba cu nimic parcursul lucrurilor, Vica a fost dezamăgită de acest deznodământ.

Așa cum era de așteptat, blondina nu s-a întors în țară cu mâna goală. Fiecare săptămână în care a rezistat în junglă a fost răsplătită pe măsură. Și anume, pentru o lună la „Survivor”, Vica Blochina a primit 12.000 de euro, potrivit Cancan.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.