Irina Fodor a prezentat un sezon de neuitat

Irina Fodor, a fost prezentatoarea sezonului 4 de la ”Asia Express- Drumul Împătaților” și s-a făcut plăcută mai de toată lumea

Până acum, fanii erau obișnuiți ca Gina Pistol să prezinte emisiunea lor prefarată, dar aceasta nu a mai putut găzdui show-ul. Însă fanii par extrem de mulțumiți de noua prezentatoare. Soția lui Răzvan Fodor s-a bucurat de fiecare minut pe care l-a petrecut ca și gazdă a emisiunii. Irina Fodor și Gina Pistol se înțeleg foarte bine, dar aparent câștigurile sunt diferite. Dacă Gina Pistol  câștiga 18.000 de euro pe lună, la final acumulandu-se suma de 45.000 de euro, Irina Fodor ar fi încasat 10.000 de euro pe lună, potrivit Playtech. Oricum, este un salariu pentru care un om de rând poate să muncească chiar și doi ani. Deci tot este un salariu extrem de îmbucurător. Totodată, Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina şi la emisiunea ”Chefi la cuţite”.

Mereu alături de fani

Câți bani a primit Irina Fodor, pentru a prezenta „Asia Express”. Salariul ei te va lăsa fără replică!
Antena 1

Irina Fodor și-a ținut mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei ca și gazdă emisiunii. Primul eveniment a venit chiar înainte de începerea primei curse.

„Bună dimineața! M-ai inundat, vecine, și noi trebuie să plecăm în cursă. Așa ceva… Doamne ferește! E tradiția aia cu ploaia care aduce belșug, noroc, fericire?! Dar cu o inundație în hotel ce se întâmplă, care e superstiția în legătură cu o inundație în camera de hotel? Gina, nu m-ai pregătit”, a spus Irina Fodor

Să nu uităm concurenții care ne-au făcut serile mai frumoase

Nu doar Irina Fodor ne-a încântat în acest sezon al emisiunii ”Asia Express”! Concurenții acestui sezon au fost : Mihai și Elwira Petre; Connect-R și Shift; Lidia Bluble și Estera; Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza; Alexandra Ungureanu și mama ei; Patrizia Paglieri și Francy; Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și Maria Speranța, și Lorelei și Zarug.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm.

În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo. Dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o.”, a declarat Irina Fodor pentru a1.ro.

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.