Cristina Pucean este cunoscută în toată țara ca fiind una dintre cele mai talentate și apetisante dansatoare de manele. Numele ei este recunoscut și în afară țării, iar blondina face furori cu mișcările ei de senzație. Nu are deloc puțini admiratori.

Pe rețelele de socializare se mândrește cu sute de mii de fani. Dacă acum este o adevărată bombă sexy, fanii sunt destul de curioși să afle câți bani face aceasta. În vidoclipul devenit viral pe TikTok se poate observa că domnișoara are câteva bancnote de lei și euro la sutien.

Câți bani a primit Cristina Pucean în sutien, în noaptea de Revelion

Cristina Pucean este inima oricărei petreceri. Aduce cu ea voia bună și mișcările senzuale în orice situație, cei care o vad rămânând cu gurile căscate pe bună dreptate. Pe lângă faptul că mișcările ei sunt incontrolabil de sexy, artista se mândrește și cu frumusețea exotică.

Bineînțeles, pentru a ajunge în stadiul acesta, aceasta a apelat la mai multe intervenții estetice. Însă își permite. Vedeta câștigă o grămadă din dans, după cum se poate vedea pe TikTok. În prezent, face eforturi pentru a-și menține silueta trasă prin inel care o ajută să se unduiască pe muzică, sucind mințile bărbaților.

@crisstinapuceann #fy ♬ Zeita Din Olimp – Tzanca Uraganu

Cum arăta Crucean înainte să fie celebră

Cristina Pucean a dat dovadă de asumare de fiecare dată și nu i-a fost niciodată rușine cu ceea ce a fost acum ceva timp. Drept dovadă în acest sens, frumoasa dansatoare este foarte transaparentă atunci când vine vorba de viața ei de dinainte să devină un adevărat fenomen în lumea manelelor.

Diferențele sunt foarte vizibile și trebuie să recunoaștem că medicul estetician a făcut o treabă excelentă. În același timp, putem observa că dansatoarea avea o afinitate încă de pe atunci cu tot ce înseamnă frumusețe, căci în fotografie se poate vedea că îi plăcea rujul de mică.

„De mică am ales rujul”, a scris Cristina Pucean la InstaStory, în dreptul imaginii de colecție cu ea realizată în copilărie.