Oana Zăvoranu nu se uită la bani atunci când vine vorba de plăcerile personale. De curând, vedeta a dezvăluit cât a cheltuit pe o geantă și o pereche de adidași pe care i-a făcut-o cadou soțului ei, Alex Ashrad.

Vedeta este foarte îndrăgostită și nu îi pasă de bani dă pe cadourile pe care i le cumpără soțului ei, Alex Ashrad. De curând, Oana Zăvoranu a dat o sumă foarte mare pe o pereche de adidași.

Câți bani a cheltuit Oana Zăvoranu pe o geantă și o pereche de adidași: „ Am dat cu totul cred…”

Alex Ashrad și celebra lui soție s-au căsătorit, în urmă cu patru ani, și se iubesc ca în prima zi, iar acest lucru a făcut-o pe Oana Zăvoranu să cheltuie o sumă mare de bani pentru niște…adidași.

„O poșetă pentru mine și o pereche de adidași pentru soț. Am dat bani pe ele, cu totul cred că 15.000 de RON. Mie îmi place când le desfac să zic ”Oare ce avem noi aici?”.

Nici nu știm. Cadou e în fiecare zi când poți să faci cadouri. Mi-am luat-o de la băieți (n.r. geanta)”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Câți bani a cheltuit Oana Zăvoranu pe o geantă și o pereche de adidași. Suma este incredibil de mare
Facebook

Oana Zăvoranu spune că este pregătită să devină mamă

Deși mulți nu se așteptau să nu facă pasul acesta niciodată, Oana Zăvoranu s-a hotărât că vrea să devină să fie mamă în viitorul apropiat.Ea și Alex Ashraf au stabilit că o să înceapă demersurile, tocmai la Kiev, pentru a căuta o mamă-surogat.

„Vreau să fiu mamă. Recunosc, nu sunt făcută să ţin un copil în burtă nouă luni, să am tot felul de stări, să merg la toaletă din zece în zece minute fiindcă cineva apasă pe vezica mea, să am degetele umflate sau mai ştiu eu ce altceva, dar vreau să fiu mamă!”,  declara Oana Zăvoranu pentru impact.ro, acum ceva timp.