Irina Fodor a înlocuit-o în sezonul patru pe Gina Pistol și a trecut la cârma emisiunii Asia Express. Irina Fodor are zeci de ani de experiență în televiziune, iar asta s-a văzut și acum după difuzarea primelor etape de pe Drumul Împăraților. Chiar și așa, producătorii nu au avut dare de mână și nu i-au oferit Irinei prea mulți bani.

Anul acesta, realizarea unui nou sezon Asia Express a fost o adevărată provocare, atât pentru producători, cât și pentru concurenți. Pandemia și-a spus cuvântul, iar asta s-a văzut în fiecare etapă de Asia Express. Producătorii au decis ca anul acesta să suplimenteze emisiunea cu materialul ”Jurnal de Asia”, acolo unde fanii pot vedea atmosfera din spatele camerelor de filmat.

Irina Fodor, salariul de la Asia Express

Mona Segall, producătoarea, a declarat de nenumeroase ori că nu se aștepta ca acest sezon să fie dus la bun sfârșit. Pe parcursul filmărilor au avut parte de incidente neprevăzute și s-au închis granițele multor țări din cauza pandemiei. Toate astea au înseamnat muncă în plus și regândirea întregului traseu cu câteva ore înainte de a se da ”rec”.

Concurenții au fost puși și ei în situații care mai de care mai solicitante. Cel mai mare impediment al lor a fost autostopul. Nici la cazare lucrurile nu au stat mai bine, mai ales că din cauza regulilor impuse de pandemie, oamenii au devenit mult mai reticienți. Dacă pentru concurenți a fost greu, nici pentru prezentatori nu a fost deloc ușor. Irina Fodor a avut și ea parte de peripeții, mai ales că este pentru prima dată când prezintă un asemenea format.

Câți bani câștigă, de fapt, Irina Fodor?

Irina a înlocuit-o pe Gina pentru prima dată la Chefi la cuțite. După, i-a convins pe producători că poate să gestioneze și Asia Express. Pentru cele 10 săptămâni petrecute departe de casă, Irina Fodor a încasat 25.000 de euro. Pentru aceeași perioadă, Gina Pistol a încasat în anii trecuți 45.000 de euro.