Bia Khalifa este una dintre primele vedete care au recunoscut că activează în domeniul dedicat adulților.

Aceasta avea cont pe OnlyFans încă de pe vremea când multe dintre colegele ei nici nu știau de ea. Bia a vorbit mereu fără perdea despre acest subiect, mai ales că este unul care îi rotunjește considerabil conturile.

Bia Khalifa nu mai are nevoie de nicio prezentare. Excentrica vedetă a atras atenția tuturor cu felul ei de a fi, iar cine a văzut-o, măcar o dată, și-a dat seama că este extrem de sinceră. Bia nu s-a ascuns niciodată după degete și a vorbit lejer despre sumele pe care le încasează din OnlyFans.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că OnlyFans este una dintre cele mai profitabile platforme pentru adulți. Aici, sumele care se câștigă sunt unele amețitoare, iar acest lucru l-a confirmat și Bianca Khalifa. Într-un interviu acordat recent, vedeta a vorbit cu subiect și predicat despre cifrele din conturi.

Câți bani a câștigat cel mai mult Bia Khalifa, într-o singură lună. „Româncele strică piața”
Social media

Bia Khalifa: „Eu nu vând clipuri la 3 dolari”

Bia a recunoscut că ei i-a mers bine mai mereu pe OnlyFans, chiar și atunci când a avut alte conturi de social media închise, șterse sau blocate. Blondina se bucură de popularitate pe platforma dedicată adulților și nu este de mirare că încasează sume record, lună de lună.

Ca în orice domeniu și pe OnlyFans există luni bune și luni mai puțin bune, dar Bia Khalifa nu se plânge deloc. Vedeta a încasat mereu sume frumoase din activitatea de pe OnlyFans, semn că cei de acolo, din comunitatea ei, ar plăti oricât pentru a o admira pe frumoasa blondină.

„Aș vrea să văd câte fete fac banii pe care îi fac eu pe OnlyFans. Nu e ușor. Sunt prima fată din România care face OnlyFans. Româncele care sunt obișnuite cu 3 lei strică piața. Cel mai mult am făcut luna trecută. 60.000 de dolari am făcut, cu tot cu contul de Instagram închis, trebuie să fii dedicat. Eu nu vând clipuri la 3 dolari.”, a spus vedeta.