„Vacanța Mare” a fost unul dintre cele mai îndrăgite proiecte de comedie de la finalul anilor 1995 și până după 2000.

Un proiect pornit din pasiune și gândit pentru a face românii să râdă a fost rampa de lansare pentru Mugur Mihăiescu, dar și pentru ceilalți colegi ai săi.

Mugur Mihăiescu nu mai are nevoie de nicio prezentare și la fel și proiectul lui de suflet, „Vacanța Mare”. Aventurile lui Costel și ale Lenei din Sadova au ținut românii cu ochii lipiți de micile ecrane. Însă, ceea ce nu știu mulți este faptul că, înainte de a ajunge pe TV, „Vacanța Mare” performa pe scene. După, momentele lor erau transpuse pe casete.

În momentul în care au decis să se transfere pe TV, audiențele au crescut instant. „Vacanța Mare” a fost atât pe PRO TV, cât și pe Kanal D. Cifrele erau unele record. Asta a însemnat mulți bani pentru distribuție, dar și pentru postul gazdă.

Câți bani a adus proiectul „Vacanța Mare” PRO TV-ului. Mugur Mihăiescu a spus totul!
Colaj Substantial

Mugur Mihăiescu și cel mai de succes proiect al său

Mugur Mihăiescu nu s-a ferit niciodată să vorbească despre cifre și despre averea sa. Actorul a recunoscut că „Vacanța Mare” i-a adus în conturi sume uriașe pentru acea vreme. Spre deosebire de ceilalți colegi ai săi, Mugur a investit banii în afaceri. Afaceri care, la rândul lor, i-au generat un venit.

Însă, banii nu s-au dus doar în conturile actorilor, ci și în conturile celor de la PRO TV. În perioada în care „Vacanța Mare” a fost difuzată pe PRO TV, Mugur a recunoscut că proiectul lui a adus peste 100 de milioane de euro.

„În opt ani de „Vacanța Mare”, cam 100 de milioane de euro. Atât am adus noi, din publicitate. Atunci, toată publicitatea din România se vindea la PRO TV.”

În prezent, Mugur Mihăiescu nu exclude posibilitate de a readuce „Vacanța Mare” la viață, dar, de data asta, pe marile ecrane. Actorul joacă alături de BRomania în comedia „Haita de acțiune” și crede că este ocazia perfectă pentru a duce povestea mai departe. Cum personajul lui BRomania este fiul lui în film, așa s-ar putea lega ambele generații.