Alina Ceușan este una dinte veteranele online-ului. Aceasta a început să activeze acolo pe vremea când mulți nici nu știau prea bine ce presupune acest lucru. În prezent, Alina este mai mult decât un influencer și poate spune că se bucură din plin de succesul pentru care a muncit. 

Alina Ceușan este una dintre prezențele din online care definește cel mai bine conceptul de influencer. Vedeta activează pe Instagram și pe alte platforme media de ani și, în tot acest timp, și-a conturat una dintre cele mai puternice imagini. În prezent, Alina este o voce pentru fanii care o urmăresc și îi inspiră zi de zi cu ceea ce face.

Surprinzărtor sau nu, Alina Ceușan pare că nu obosește niciodată. Vedetei îi place atât de mult ceea ce face, încât nu simte că muncește în adevăratul sens al cuvântului. De mai bine de doi ani, influencera a devenit și mamă, iar viața ei s-a schimbat radical. Rock este centrul universului său și încearcă să îi acorde tot timpul necesar.

Câți ani împlinește azi Alina Ceușan. Nimeni nu i-ar da vârsta asta! Instagram

Alina Ceușan este recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă

Astăzi, este una dintre cele mai importante zile pentru Alina. Și spunem asta pentru că azi, de Ziua Copilului este și ziua ei de naștere. Vedeta a venit în București și a mers la unul dintre faimoasele localuri din Capitală. S-a răsfățat de la primele ore ale zile cu un cadou pe care și-l dorea demult. Și anume, un parfum semnat de Kate Moss.

Alina Ceușan a împlinit 31 de ani și poate spune că până la vârsta aceasta a realizat cam tot ce și-a propus. Cariera îi merge ca pe roate, iar pe plan familial este mai împlinită ca niciodată. Alina are un soț uimitor care o susține în tot ceea ce face, iar copilul ei este motorul ei în fiecare zi.