Bianca Drăgușanu este o prezență extrem de cunosctuă în showbizul românesc, iar datorită formelor sale, orice bărbat și-ar dori să o aibă. 

În prezent, Bianca Drăgușanu atrage priviri cu fiecare apariție a sa, însă, în adolescență nu putea spune același lucru. De-a lungul vieții, blondina a suferit din dragoste și a avut parte de mai multe dezamăgiri pe plan amoros. În perioada adolescenței, vedeta nu se bucura de o mulțime de pretendenți, așa cum s-a întâmplat după ce a ajuns cunoscută și a trecut prin cabinetul medicului estetician.

O dezamăgire pe care blondina a trăit-o este legată de momentul în care și-a pierdut virginitatea. Experiența aceasta nu a fost plăcută pentru vedetă, iar băiatul care a fost cu ea, nu a fost destul de manierat, după cum a recunoscut vedeta.

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu a mărturisit cum a fost pentru ea prima noapte de dragoste și a oferit mai multe detalii intime. Aceasta a recunoscut că avea 17 ani când s-a întâmplat, iar partenerul ei a fost „un dobitoc” și nu a știtu să se poarte.