Tzancă Uraganul este un real fenomen în rândul maneliștilor. Este recunoscut pentru succesul formidabil pe care îl are de fiecare dată când scoate o piesă, dar și pentru faptul că este un mare cuceritor, iar tinerele cad la picioarele lui.

Tzancă Uraganul este manelistul care ajunge de fiecare dată în top fără prea mult efort. Se mândrește cu zeci de mii de fani pe rețelele de socilziare și nu de puține ori a ajuns pe locul 1 în trending pe YouTube cu piesele lui. Este unul dintre artiștii momentului și nu rămâne niciodată în pană de idei. Are milioane de vizualizări pe internet și se bucură de o popularitate așa cum rar ți-e dat să vezi.

Câți ani are Tzancă Uraganul

Tzancă Uraganu a demonstrat de-a lungul timpului că poate face față oricărei provocări. Așa că, fără să stea pe gânduri, a colaborat cu artiști precum Alex Velea sau Jador nu cu mult timp în urmă. Dacă unii au avut foarte mult de suferit în timpul pandemiei, manelistul s-a aflat la polul opus, căci acesta a înregistrat un scces de invidiat.

Nici nu sunt bine lansate, că hiturile lui apar deja pe locul 1. Se pare că manelistul are forte mulți fani devotați, care nu-l dezamăgesc niciodată. Cu toate că este foarte cunoscut și duce o viață de lux, foarte puțini fani știu faptul că artistul nu are deloc o vârstă înaintată.

Mai exact, Tzancă Uraganul se mândrește cu vârsta de 31 de ani, iar până la această vârstă a reușit să acumuleze o avere din muzica pe care o cântă.

Câți ani are Tzancă Uraganu! Fanii manelistului vor rămâne uimiți

Tzancă Uraganu, care este numele lui adevărat

Misterul cu vârsta artistului a fost, în sfârșit, deslușit, așa că o altă curiozitate a fanilor este legată de numele adevărat al manelistului. Se pare că el este recunoscut cu numele lui de scenă, dar puțini sunt ce care îi știu numele adevărat.

Ținem să vă anumțăm că nu există nicio legătură între numele său adevărat și cel de artist. Așadar, pe Tzancă uraganul în cheamă, de fapt, Andrei Velcu.