De-a lungul anilor care au trecut, Tzancă Uraganu a reușit să rămână mereu în top cu melodiile pe care le-a lansat. A avut colaborări inedite cu numeroși artiști din România și și-a expus întotdeauna viața profesională în fața fanilor.

Cu toate acestea, există anumite detalii din viața personală a lui Tzancă Uraganu pe care nu multă lume le cunoaște. Cum ar fi, de exemplu, câți ani are manelistul.

Câți ani are Tzancă Uraganu, de fapt, Manelistul este mai tânăr decât te-ai fi gândit

Ceea ce nu multă lume știe despre Tzancă Uraganu este, de fapt, câți ani are manelistul. Ei bine, acesta este cu mult mai tânăr decât s-ar fi așteptat oricine. Deși pare mai matur, Tzancă are numai 32 de ani. Un alt aspect pe care fanii lui Tzancă Uraganu nu-l cunosc este cel legat de numele său real, care nu are nici cea mai mică legătură cu numele lui de scenă. Îți vine sau nu să crezi, pe Tzancă Uraganu îl cheamă, de fapt, Andrei Velcu.

Tzancă Uraganu, divorț cu scântei de Mădălina Miu!

Aflat într-o relație de ceva timp cu Marymar, Tzancă Uraganu vrea să-și încheie toate socotelile cu Mădălina Miu, cea care i-a fost, la rândul său, parteneră de viață. Deși cei doi voiau să divorțeze ieri și totul urma să intre pe făgașul normal în viața lor, se pare că socotelile de acasă nu s-au mai potrivit deloc cu cele din târg.

Atunci când a venit momentul ca Mădălina Miu să se prezinte în fața instanței, bruneta nu a mai făcut acest lucru. Mai mult, Tzancă a mărturisit că fosta lui parteneră de viață i-a cerut 100.000 de euro, în schimbul libertății. Pentru că nu a acceptat propunerea Mădălinei, Tzancă nu a putut desface căsătoria, așa cum și-a dorit.

Câți ani are, de fapt, Tzancă Uraganu. Toată lumea a crezut că este mult mai în vârstă decât pare
social media

Despre acest aspect a discutat chiar Tzancă Uraganu, declarând următoarele:

„Eu cu femeia asta, eu și când eram cu ea, eu nu stăteam cu ea. Eu stăteam o zi, două și o săptămânână nici măcar nu îi răspuneam la telefon, o aruncam ca pe câini și nu eu, toți bărbații pe care i-a avut.

La fel au procedat. Eu am luat legătura cu ei, că na. Ea a avut mulți bărbați în viața ei, din ăștia care o luau în mașini, o aruncau, lăutari, băieți. S-a găsit ea să nu vină la divorț ieri, ca să îi dau bani, 100.000”, a spus Tzancă Uraganu.