Popa Elena Luminița are 58 de ani.

Popa Elena Luminița este un fenomen pe TikTok. Videoclipurile sale au sute de mii de aprecieri, iar comentariile sunt numeroase. Ea a devenit cunoscută în urmă cu câteva luni și se poate lăuda cu statutul de influencer pe care îl are. A ajuns la 10 milioane de like-uri, iar acest lucru nu este deloc ușor.

Popa Elena Luminița postează în jur de 60 de videoclipuri pe zi și toate încep cu forma de salut „Bună ziua” spusă într-un mod aparte. Dacă ai folosit măcar o dată aplicația, sigur ai văzut un videoclip de-al său. O mulțime de internauți s-au uitat de TikTok-urile postate și au apreciat-o, ajungând să aibă peste zece milioane de like-uri.

Mereu aranjată, Popa Elena Luminița se prezintă în fața camerei și postează zilnic pe TikTok. Doamna a fost farmacistă, iar acum, este ieșită la pensie. Ea are un soț pe nume Doru și un fiu, Iancu, de profesie psiholog.

În multe live-uri în care apare, ea se ceartă cu băiatul ei, existând numeroase tensiuni. Deși pare mai în vârstă și multe persoane au remarcat acest lucru, ea are 58 de ani.

„Doamna Popa Elena Luminița are 58 de ani este Săgetător și este din județul Vâlcea. Pe soțul ei îl cheamă Doru și împreună au un fiu, pe nume Iancu, de profesie psiholog. Aceasta a lucrat în industria farmaceutică, iar în prezent își petrece tot timpul pe TikTok clipurile ei devenind virale.

Postează în medie 60 de TikTok-uri pe zi, fiecare clip al său începând cu celebrul salut „Bună ziua” sau „Bună Seara.” TikTok-urile ei sunt, în general, saluturi sau urări pe care aceasta le face celor care îi solicită în comentarii. Popa Elena Luminița a fost extrem de calmă în TikTok-urile sale, motiv ce i-a făcut pe mulți să râdă pe seama ei și să pună întrebări „la caterincă.” Aceasta se apropie de 300,000 de urmăritori și zece milioane de like-uri.” 

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.