Câți ani are, de fapt, Oana Bran, concurenta de la „iUmor”.

Oana Bran a fost concurentă în cel de-al 12 sezon la „iUmor”, cu a ei apariției memorabilă. Ea obișnuiește să își surprindă, mai mereu, fanii virtuali cu cele mai incendiare fotografii. Totuși, nu mulți sunt cei care știu câți ani are frumoasa concurentă de la „iUmor”. 

Oana Bran a concurat în cel de-al 12 sezon de la „iUmor”. Ea a vrut să le demonstreze juraților că are umo și poate să îi facă foare ușor pe telespectatori să râdă. De asemenea, Oana face senzație pe rețelele de socializare, acolo unde postează cele mai incendiare poze. Desigur că frumoasa tânără a reușit să atragă atenția tuturor internauților cu aspectul său fizic și demn de invidiat.

Însă, puțini sunt cei care știu câți ani are Oana Bran, de fapt. Recent a fost chiar ziua ei.

Câți ani are Oana Bran, de fapt

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OANA BRAN (@oanabrann)

Oana Bran a concurat în sezonul 12, la „iUmor”. Ea a vrut să le dovedească atât telespectatorilor, cât și jurațior că are umor și că poate face senzație în acest sens. De asemenea, frumoasa blondină dă toți bărbații pe spate cu cele mai incendiare poze pe care le postează pe contul ei personal de Instagram.

Blondina nu este străină shooting-urilor foto, ia pozele de pe contul ei personal de Instagram sunt dovada vie în acest sens. Ea nu evită să-și etaleze mai mereu corpul bine lucrat la care multe femei visează. De fel, concurenta de la „iUmor” apelează la piese vestimentare ce îi pun în evidență bustul generos și talia de viespe.

Însă, cu toate acestea, puțini sunt cei care știu câți ani are, de fapt, concurenta de la „iUmor”. Recent, a fost ziua ei de naștere și a dezvăluit fanilor ca a împlinit frumoasa vârstă de 26 de ani. Desigur, fanii nu au ezitat să ia cu asalt secțiunea de comentarii, unde i-au urat frumoasei blondine „La mulți ani”.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.