Este una dintre cele mai excentrice vedete din țară și adoră să fie mereu cochetă, aranjată și sexy. Drept pentru care, dacă nu o cunoști personal, nu-ți dai seama ce vârstă are blondina. Se cunosc multe detalii despre viața ei. De la numărul intervențiilor estetice, până la înălțime sau greutate. Însă, foarte puțini sunt cei care știu ce vârstă are Loredana Chivu.

Îi cunoaștem o mare parte din CV, de la familie, până la afaceri și multe altele. Însă, curiozitatea care le stă multora pe buze este despre vârsta blondinei. Deși este „tunată” din cap până în picioare, iar trăsăturile ei aduc cu o Barbie, Loredana Chivu nu este atât de tinerică.

Care este vârsta reală a Loredanei Chivu

Loredana Chivu s-a născut pe 3 ianuarie 1990, ceea ce înseamnă că are 32 de ani. Se laudă cu dimensiunile sale aproape perfecte și cu „investițiile” sale estetice. Drept pentru care, focoasa blondină nu-și arată deloc vârsta reală. N-ai crede că are mai mult de 25 de ani, lucru spus de majoritatea internauților de nenumărate ori. Ei bine, fosta asistentă Tv nu are mai puțin și nici mai mult de 32 de ani.

Dar totuși, mulți sunt de părere că nu-și confirmă vârsta datorită aspectului fizic. Admiratorii săi credeau că vârsta de peste 30 de ani este departe de Loredana Chivu. Însă, dacă stăm să ne gândim, trebuie să recunoaștem că operațiile estetice au ajutat-o mult pe fosta „păcătoasă” de la emisiunea lui Capatos.

 Câți ani are, de fapt, Loredana Chivu. Nimeni nu se aștepta la o vârstă atât de înaintată!
Social media

Alte detalii despre Loredana Chivu

Dacă vorbim despre dimensiunile sale, Lore se încadrează aproape de perfecțiune. Are 93-60-90 și 1,74 m. Blondina  cântărește 57 de kilograme, însă nu putem garanta acest lucru, deoarece în ultima perioadă, diva noastră a ieșit la înaintare cu un bust ce stă să-i „explodeze” de-a dreptul. Unde mai pui și faptul că e destul de vizibil că a mai luat puțin în greutate, față de lunile trecute. Spunem asta, deoarece Lore a apărut în ipostaze de infarct la gala de lux a celebrului hairstylist, Bassam.